Ünlülerin avukatı Feyza Altun'dan şoke eden itiraf

Ünlülerin avukatı Feyza Altun'dan şoke eden itiraf

Ünlü Avukat Feyza Altun katıldığı Katarsis programında hayatında dair şoke eden bir itirafta bulundu. Genelde kadınların avukatlığını yapan Altun, çocuk yaşta maruz kaldığı cinsel istismarı anlattı.

Sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra ünlülerin de avukatlığını yapan Feyza Altun, katıldığı Youtube kanalı Katarsis'te bir akrabası tarafından cinsel istismara uğradığını itiraf etti. O anları anlatan Altun, öfkesine hakim olamadı. Yıllar sonra istismarcısıyla karşılaştığını söyleyen Feyza Altun bakın neler anlattı?

feyzaltun.jpg

Son dönemlerin en popüler avukatı Feyza Altun, çocuk yaşta uğradığı istismarı Katarsis'te anlattı.

altun.jpg

YILLAR SONRA YÜZLEŞMİŞ

Yıllar sonra o kişiye ulaşan Feyza Altun, telefon görüşmesini ses kaydına aldığını ve itiraf ettirmeye çalıştığını söyledi. Zanlının aileden bir kaç kadına da aynı şekilde davrandığını iddia eden Altun, ölüm tehditleri aldığını itiraf etti.

katarsis.jpg

TACİZ OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLMİŞ

7 yaşından 12 yaşına kadar cinsel istismara maruz kaldığını ifade eden Feyza Altun, yaşadığı olayın yıllar sonra istismar olduğunun farkına vardığını da ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN