Usta oyuncu hakkındaki gerçek, vefatından sonra ortaya çıktı! Tanju Tuncel'in meğer...

Usta oyuncu hakkındaki gerçek, vefatından sonra ortaya çıktı! Tanju Tuncel'in meğer...

Kariyerinde yüzlerce sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan Tanju Tuncel, geçen hafta 83 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Eski rol arkadaşlarından Ayşe Kökçü, merhum oyuncuyla ilgili kamuoyunun bilmediği bir gerçeği açıkladı. İşte detaylar...

En son Ata Demirer'in 'Eyyvah Eyvah' filmlerindeki babaanne rolüyle hafızalarda yer edinen Tanju Tuncel, bir süredir koah hastalığıyla mücadele ediyordu. Hayatının son dönemlerini bakımevinde geçiren usta oyuncu için Ayşe Kökçü'den şaşırtan açıklama geldi.

tanju-tuncel-hangi-filmlerde-dizilerde-oynadi-001.jpg

"ANA AHI ALMAK ÇOK KÖTÜDÜR"

Ayşe Kökçü ve Tanju Tuncel beraber birçok projede yer almış olsalar da en çok Barış Akarsu'nun başrol olduğu 'Yalancı Yarim' dizisiyle akıllarda kalmışlardı.

83 yaşındaki Tanju Tuncel'in vefatına ilişkin paylaşım yapan Ayşe Kökçü, yaptığı paylaşıma, "Sevgili Tanju, huzur içinde uyu. Seni bu şekilde yalnız bırakanlar rahat uyuyorlar mı acaba? Ana ahı almak çok kötüdür böyle biline!" notunu düştü.

ayse-kokcu-tanji-tuncel-paylasimi-002.jpg

ÖLÜMÜNDEN SONRA ORTAYA ÇIKTI

Paylaşıma yorum yapan bir takipçisine cevap veren Ayşe Kökçü, yazdıklarıyla herkesi şaşırttı.

Ayşe Kökçü takipçisinin, "Çocuğu yoktur yazıyor internet sayfalarında" yazdığı yorumuna cevap olarak, "Kızı var. Hayırsız" yanıtını verdi.

Ortaya çıkan gerçeğe şaşıran kullanıcılar, "Etme bulma dünyası", "Bir anne nasıl yalnız bırakılır?" gibi yorumlarda bulundu.

ayse-kokcu-tanji-tuncel-instagram-paylasimi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN