Usta oyuncu Kadir İnanır'a milletvekilliği teklifi

Usta oyuncu Kadir İnanır'a milletvekilliği teklifi

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kadir İnanır'a Yeşil Sol Parti'den milletvekilliği için teklif götürüldüğü iddia edildi. Usta oyuncunun teklifi değerlendirmeye aldığı ve daha net bir cevap vermediği öğrenildi.

Hastalığı yüzünden uzun süredir sanat dünyasından uzak kalan ve eski sağlığına tekrar kavuşan Kadir İnanır'a daha önce Halkların Demokrasi Partisi tarafından milletvekili teklifi edilmişti. Yeşilçam'ın usta oyuncusu sağlık sorunları gerekçe göstererek bu teklifi reddetmişti.

OnurAkayMedya'da yer alan habere göre, 2013 yılındaki Çözüm Süreci sırasında yazar, sanatçı, akademisyen ve STK temsilcilerinden oluşan Akil İnsanlar listesinde olan Kadir İnanır'a, Yeşil Sol Parti'den milletvekili adaylığı için teklifi yapıldığı öğrenildi.

Kadir İnanır'ın, teklifi değerlendirmeye aldığı ama henüz net bir cevap vermediği gelen bilgiler arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN