Utanmadan baldızıyla yaptığını anlattı! Esra Ezmeci iğrenç itirafa bakın ne dedi?

Utanmadan baldızıyla yaptığını anlattı! Esra Ezmeci iğrenç itirafa bakın ne dedi?

Esra Ezmeci'ye gelen baldız itirafını duyan "Dünyanın çivisi çıkmış" dedirtti. Paylaşımları dikkat çeken Ezmeci, cinsel içerikli itiraflarıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Erkek takipçisinden gelen iğrenç itiraf Ezmeci'yi de çıldırttı.

İlginç ilişki yöntemleriyle bilinen Esra Ezmeci, çok sayıda mesajı sosyal medyada hesabından yayınlayıp yanıtlamaya devam ediyor. İlginç yardım ve itiraflar alan ünlü psikoloğa bu defa erkek takipçisinden baldız itirafı geldi. Duyanlar kulaklarına inanamadı.

esra.jpg

BALDIZ İLİŞKİSİ MİDE BULANDIRDI

Gelen baldız mesajında erkek takipçisi, "Baldızımla ilişkim var. Şu anda hamile ne yapacağımı bilmiyorum" diyerek hem itiraf hem yardım da bulundu.

baldiizmla.jpg

"EŞİNİZE AÇIKLAYIN"

Bu itirafa Psikolog Esra Ezmeci'den "Bu saklayabileceğiniz bir durum değil. Sizin eşinize bunu açıklamanız ve sonucunda olacaklar konusunda konuşmanız doğru olacaktır" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN