Ütü zahmetine son! Çamaşır makinesine 1 tutam atın mucizeye bakın! Çamaşırlarınız ütülenmiş gibi çıkacak

Ütü zahmetine son! Çamaşır makinesine 1 tutam atın mucizeye bakın! Çamaşırlarınız ütülenmiş gibi çıkacak

Hanımlarının büyük çilesi ütü derdi artık ortadan kalkıyor. Kıyafetli kırış kırış olması ütü yapmaya ihtiyacını ortaya çıkarırken bu yöntem tüm ev hanımlarının kurtarıcısı olacak. Kıyafetler çamaşır makinesinden dümdüz çıkıyor. İşte ütü etkili o yöntem…

Çamaşır makinesinden çıkan kıyafetlerin çok karışık olması ütü sorununu da beraberinde getiriyor. Ütü yapmaktan hoşlanmayan birçok kişinin çilesi olan kırışmış kıyafetler artık makineden ütülü gibi çıkacak. Çamaşır makinesinin içerisine bir tutam atarak mucizeye tanık olun. Ev hanımlarına ütü yapmaktan kurtaracak 5 ipucunu sizlerle paylaşıyoruz. Hem doğal hem de oldukça pratik bu yöntemi mutlaka deneyin. İşte ütü etkili o yöntem…

BUHARDAN YARARLANIN

Çamaşırların düzgün ve kırış kırış olmaması için herkesin buhara ihtiyacı vardır. Ütü yaparken yararlanılan buhar kırışıklıkların rahat bir şekilde açılmasını sağlar. Bu nedenle çamaşırlarınızı buhar duşu yaptırarak ya da buhar makinesinden yararlanarak kırışıklıkları açabilirsiniz.

utu-yapmak.jpg

SİRKENİN MUCİZEVİ ETKİSİ

Çamaşırların yumuşamasına yardımcı olan sirke aynı zamanda kırışıklıkların açılmasını da sağlar. Kıyafetlerin Daha düz olması için çamaşırlarınızı yıkamadan önce mutlaka sirke banyosu yaptırınız. Yarım bardak sirkeyi suyu ekleyerek çamaşırlarınızı yıkamanız gerekiyor.

camasir-yikama.jpg

TUZ ETKİSİNE İNANAMAYACAKSINIZ

Çamaşırların kolay bir şekilde ütülenmesini sağlayacak bir diğer ürün ise tuz olarak karşımıza çıkıyor. Çamaşırları yıkamadan önce bir kaşık tuzlu suyu ekleyerek normal bir şekilde yıkama işlemini başlatınız.

camasir-yikamak.jpg

LİMON SUYUNUN FAYDALARI

Çamaşırların daha canlı ve parlak görünmesini sağlayan limon yöntemi kırışıklıkları da ortadan kaldırıyor. Yıkama işleminden önce limon suyu ile çamaşırlarınızı buluşturarak çamaşır makinesinde yıkama işlemini gerçekleştiriniz.

camasir-asmak.jpg

KURUTMA İŞLEMİNE DİKKAT

Çamaşırların düzgün bir şekilde olması için düzgün bir şekilde kurutma işlemi yapılması gerekmektedir. Düzgün kurutulmayan çamaşırlarda ütü istemektedir. Çamaşırlarınızı düzgün bir şekilde asmaya dikkat ediniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN