Uykuya dalmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Bu ev yapımı uyku pudrası size yardımcı olabilir! Deneyenler yok artık diyor

Uykuya dalmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Bu ev yapımı uyku pudrası size yardımcı olabilir! Deneyenler yok artık diyor

Uykuya dalmakta zorluk mu çekiyorsunuz? Birçok insan uykuya dalmakta ve gece boyunca uyumakta zorluk çeker. Ama daha iyi bir gece uykusu için ne yapabilirsiniz? Bu ev yapımı uyku pudrası ile kısa sürede uykuya dalacağınıza bahse gireriz!

Uykusuzluk, dünya çapında önemli sayıda insanı etkileyen bir uyku bozukluğudur. Yeterli uyuma fırsatı olmasına rağmen uykuya dalma, uykuyu sürdürme veya her ikisinde birden güçlükle karakterizedir. Tüm insanların yaklaşık %40'ı düzenli olarak uykusuzlukla uğraşır. Uykusuz gecelerden daha sinir bozucu bir şey yoktur. Saatlerce tavana bakmak ve yatağınızda hiç durmadan dönmek. İster stresten ister başka bir şeyden dolayı, muhtemelen hepimiz bütün gece savurmaya, dönmeye, iç çekmeye ve inlemeye aşinayız. Stres, gerginlik veya endişeler uyku sorunu yaşamamızın en büyük sebepleridir. Ancak uykusuzluk ciddiye alınması gereken bir durumdur. Hem bedeniniz hem de zihniniz için ciddi sonuçları olabilir. Örneğin, genellikle konsantrasyon sorunları, kötü bir ruh hali, düşük direnç seviyesi ve daha yüksek kardiyovasküler hastalık riskinden muzdaripsiniz. Bu yüzden bu konuda bir şeyler yapmanın zamanı geldi! İyi bir gece uykusu, gün boyunca kendinizi zinde hissetmenizi sağlar ve bu nedenle gereksiz bir lüks değildir. Neyse ki, muhtemelen henüz denemediğiniz bir numara bulduk. Bu ev yapımı ve %100 doğal uyku pudrası sizin için harikalar yaratabilir! Ve muhtemelen zaten malzemelere evde sahipsiniz!

2332021123947621.jpg

UYKUYA DALMAKTA SORUN MU YAŞIYORSUNUZ? BU EV YAPIMI UYKU PUDRASI SİZE YARDIMCI OLABİLİR! DENEYENLER YOK ARTIK DİYOR

Bu mucizevi uyku pudrası, muhtemelen evinizde zaten bulunan birkaç malzemeyi gerektirir! Uyku pudrası sadece tuz ve şekerden oluşur. Ancak basit bileşenlere rağmen, gerçekten harika bir sonucu var. Uykusuzluk söz konusu olduğunda şeker ve tuzun ne kadar yararlı olduğunu çok az kişi bilir. Stres hormonlarını düzenlemeye gerçekten yardımcı olurlar. Şeker ayrıca vücudunuza stres hormonları üretmeyi bırakması için bir sinyal gönderir. Tuz, düzgün bir şekilde rahatlayabilmenizi sağlamak için adrenalin seviyenizi kontrol eder. Bu malzemelerle kendi uyku pudranızı kolayca yapabilirsiniz! İhtiyacın olan şey bu:

  • 2 yemek kaşığı esmer şeker
  • 3 yemek kaşığı pembe Himalaya tuzu
  • 4 yemek kaşığı bal

Küçük bir kap alın ve bu üç malzemeyi birlikte karıştırın. Ardından ev yapımı uyku pudrasından bir çay kaşığı alın ve dilinizin altına koyun. Bunu yatmadan önce veya gecenin ortasında uyanırsanız yapın. Karışımın dilinizin altında erimesine izin verin. Bu kadar basit! Böylece kendi doğal uyku pudranızı çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu kesinlikle denemeye değer!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN