Uyumadan önce yastığın altına bir tane kalıp sabun koyun, olacakları izleyin! Dr. Mehmet Öz önerdi

Uyumadan önce yastığın altına bir tane kalıp sabun koyun, olacakları izleyin! Dr. Mehmet Öz önerdi

Uyumadan önce yastığının altına bir tane kalıp sabun koyan etkisine inanamıyor. dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz, o detayı paylaştı herkes şaştı kaldı. ABD'de bir TV şovunda yastığın altına bir kalıp sabun koymanın faydalarını anlatan Dr. Mehmet Öz, herkesin denemesi gerektiğini söyledi. İşte kalıp sabunun faydaları…

ABD'de katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulunan Dr. Mehmet Öz, huzursuz bacak sendromu yaşayan kişilerin 1 adet kalıp sabun ile bu sorundan kurtulabileceğini söyledi. Lavanta sabununun bir ev çözümü olarak kullanılabileceğini belirten Öz, herkesi şaşırtan o açıklamalarda bulundu. İşte kalıp sabun faydaları…

KALIP SABUN NE İŞE YARIYOR?

Birçok kişinin yaşadığı huzursuz bacak sendromunun evde kolay bir şekilde çözümü olduğunu belirten Dr. Mehmet Öz, herkese çılgınca gelen o yöntemi açıkladı. İnsanların eskiden bu çözümü uyguladığını ve rahat bir şekilde uyuduğunu söyleyen Öz, lavanta veya herhangi bir sabun kalıbının yastığın altına yerleştirilmesinin rahatlatıcı bir etki sağladığını belirtti. Kalıp sabun içerisinde bulunan magnezyumun bacakları rahatlattığını dile getiren Öz, herkesin uygulayabileceğini de vurguladı.

yatak-sabun.jpg

EŞEK SABUNUNUN FAYDALARI NELERDİR?

İçerisinde bolca A , B1, B2, C ve E vitamini barındıran eşek sabunu magnezyum, kalsiyum, potasyum, fosfor, çinko, sodyum içermektedir. Hem cilde hem de saçı büyük fayda sağlayan eşek sabununun başlıca faydaları şu şekildedir:

  • Eşek sütü sabunu yaşlanmanın etkilerini geciktirerek genç bir görünüm sağlar.
  • Siyah nokta, akne ve sivilce oluşumunu engeller.
  • Cilt kararmaları ve cilt lekelerini önler.
  • Cilde parlaklık verir.
  • Cildin nem oranını dengeler.
  • Hücre yenileyici özelliği sayesinde sağlıklı bir cilt görünümü sağlar.
  • Gözeneklerin hava almasını sağlar.
  • Doğal bir peeling etkisi oluşturarak ciltteki ölü derileri temizler.
  • Düzenli olarak kullanıldığında cilt beyazlatıcı etkisi vardır.
  • Sedef, egzama gibi birçok cilt sorununu eşek sütü sabunu ile doğal yoldan çözüme kavuşturabilirsiniz.

esek-sutu-sabunu.jpg

EŞEK SÜTÜ SABUNUN SAÇA FAYDALARI NELERDİR?

Eşek sabunu cildi fayda sağladığı kadar saça da fayda sağlamaktadır. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu sabun rahatlıkla saçınızı ve vücudunuzu arındırmak için kullanılabilir. Düzenli kullanılması durumunda saç sorunlarının kısa sürede ortadan kalktığı görülmektedir. Kış aylarında cildim çok kuruyor diyorsanız Eşek sütü sabununu kullanarak cildi soğuktan ve güneşin zararlı etkilerinden koruyabilirsiniz. Kışın cildin nemlendiren bu sabun yazın da güneş ışınlarından karşı koruma sağlıyor.

EŞEK SÜTÜ SABUNU NASIL KULLANILIR?

Eşek sütü sabununun düzenli olarak sabah, öğle ve akşam olarak günde 3 kez kullanmanız gerekmektedir. Köpürttünüz sabunu cildinize uyguladıktan sonra 5 dakika bekletip bol su ile durulayınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN