Uzun yıllardır fazla kilolarıyla başı dertte olan Ezgi Mola dal gibi kaldı! Ünlü ismin kilo verme sırrı ortaya çıktı!

Uzun yıllardır fazla kilolarıyla başı dertte olan Ezgi Mola dal gibi kaldı! Ünlü ismin kilo verme sırrı ortaya çıktı!

Oyuncu Ezgi Mola, uzun yıllardır fazla kilolarıyla mücadele ediyor. Ünlü ismi dal gibi yapan kilo verme sırrı ortaya çıktı. İşte Mola'nın aylar içinde iğne ipliğe çeviren yöntem...

Dönem dönem kilo problemiyle gündeme gelen Ezgi Mola, son dönemde fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ezgi Mola, kilo vermek için sayısız yöntem denemiş ve oyuncu Enis Arıkan ile birlikte detoks kamplarına bile katılmıştı.

molaf.jpg

Bu yöntemlerden de beklediği sonucu alamayan Mola, uzun araştırmalar sonucunda bambaşka bir yöntem deneyerek adeta iğne ipliğe dönmüştü. Geçtiğimiz yıl 2 ayda 10 kilo veren Ezgi Mola'nın sırrı yeniden gündem oldu.

ezgihjio.jpg

Öte yandan Ezgi Mola geçmişte yaptığı bir açıklamada kilo vermenin kendisine başrol oynama fırsatını kazandırdığını söylemiş ve daha önceki kilolu halinde sadece başrollerin arkadaş rollerini aldığını söylemişti.

mola.jpg

Ezgi Mola, kilo verme konusunda etkili olduğuna inandığı hipnoz yöntemine başvurdu. Şeker ve karbonhidrat tüketimini azaltarak yaşam tarzını değiştirmeyi hedefledi. Hipnoz seanslarıyla da bunu başardı. Bu radikal değişiklik, kısa süre içinde kilo kaybına yol açtı.

molfg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN