'Var Mısın Yok Musun?' ile milyonların gönlünü fethetmişti! Konyalı Mevlüt yıllar sonra ortaya çıktı! Bakın şimdi ne yapıyor?

'Var Mısın Yok Musun?' ile milyonların gönlünü fethetmişti! Konyalı Mevlüt yıllar sonra ortaya çıktı! Bakın şimdi ne yapıyor?

'Var Mısın Yok Musun?' programıyla büyük kitleler tarafından tanınan Mevlüt Acaroğlu bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Konyalı Mevlüt, yarışama sırasında Acun Ilıcalı'nın en favori isimlerindendi. Bir döneme damga Mevlüt bakın şimdi ne yapıyor...

2007 yılında ekranlarda fırtınalar estiren 'Var Mısın Yok Musun?' yarışması pek çok ünlü çıkardı. Nursel Ergin, Hakan Hatipoğlu, Gizem Hatipoğlu ve Furkan Dede başta olmak üzere bir çok isim milyonlar tarafından tanındı. Şimdilerde ekranda yer almasa da Mevlüt Acaroğlu da yarışmayla adını duyuran isimlerdendi...

konya-cfgdf.jpg

Annesi Naciye Teyze ile programa damga vuran Konyalı Mevlüt sempatik tavırları ve samimi halleri ile gönülleri fethetmişti. Acun Ilıcalı'nın da favori isimlerinden biri olan Mevlüt Acaroğlu, yarışma bitmesine rağmen Acun Ilıcalı ile görüşmeyi de kesmemişti.

mevluttsdg.jpg

Var Mısın Yok Musun'dan 10 TL ile ayrılan Mevlüt Acaroğlu, yarışma sonrası annesi Naciye Acaroğlu ile birlikte reklam filmlerinde rol aldı. Uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir yaşam süren Konyalı Mevlüt şimdilerde evli ve bir çocuk babası.

konyaaa.jpg

Daha önce İstanbul'da bir giyim mağazası olan Mevlüt Acaroğlu, bir süredir emlak danışmanlığı yapıyor. Konyalı Mevlüt'ün gönderilerine sosyal medyada; 'Hiç değişmemiş', 'Yıllara meydan okuyor' gibi yorumlar yapılıyor.

yenii.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN