Esra Ezmeci'ye iğrenç ifşa! Yüz kızarttı

Esra Ezmeci'ye iğrenç ifşa! Yüz kızarttı

FOX TV'de ilk programını yapan ünlü Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından kendisine gelen itiraf ve soruları da yayınlamayı ihmal etmiyor. Bir takipçisi annesinin mesleğini ifşa ederek yardım istedi. İtiraf ve yardım karşısında şoke olan Ezmeci, bakın ne söyledi?

Sosyal medya hesabından ilişki uzmanlığı yapan Psikolog Esra Ezmeci, ekranlara da geri döndü. Daha önce FOX TV'de Fulya İle Umudun Olsun yayınında psikolog olarak yer alan Ezmeci bu defa sunuculuğunu yaptığı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programıyla ekranlara geldi. Yeni programının yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımlarına da devam eden Ezmeci, bir takipçisi tarafından gelen itiraf karşısında şoke oldu. Annesinin mesleğini ifşa eden kişi bakın Ezmeci'ye neler yazdı?

1452709.jpg

ESRA EZMECİ'DEN 'YOK ARTIK' DEDİRTEN PAYLAŞIM

Yazdığı kitaplar ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok sayıda takipçi kitlesine sahip olan Esra Ezmeci, yeni bir programla da FOX TV'de sevenlerinin karşısına çıkmaya başladı. İlişkiler üzerine yaptığı yorumlar ve enteresan paylaşımlarıyla bilinen ünlü Psikoloğa yine şaşkınlığa uğratan bir itiraf geldi.

ANNESİNİN MESLEĞİNİ İTİRAF ETTİ

Kendisine gelen sorular yanıtlayarak paylaşan Ezmeci, annesi için yazan bir takipçisinin sorusunu da cevaplayıp paylaştı. Bir takipçisi, annesi hakkında, "Annem escort. Bunu ciddi ilişkim olan adama anlatmalı mıyım? Korkuyorum gitmesinden" itirafında bulundu.

"SİZİN ÖZELİNİZ SÖYLEMEYİN"

Ezmeci'den yardım isteyen kadın takipçisine Ezmeci, "Bu sizin özeliniz gerçekten çok köklü bir ilişkiniz olmadan bunu söylemeyin" yanıtını verdi.

İŞTE O İTİRAF

esraezmeci.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN