Estetik mağduru Brad Pitt Hülya Avşar'a benzedi! İşte Brad Pitt'in son hali

Estetik mağduru Brad Pitt Hülya Avşar'a benzedi! İşte Brad Pitt'in son hali

Dünyanın en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan Brad Pitt'in yeni halini gören şaşkınlığını gizleyemiyor. Ağustos ayı için GQ dergisinin kapak yüzü olan Pitt için estetikle beraber Photoshop'un ayarı kaçınca sanatçı Hülya Avşar'a benzedi. İşte herkesi şaşkınlığa uğratan o fotoğraf.

58 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, GQ dergisinin kapak yüzü olurken Photoshop'un ayarını kaçırdılar. Oyunun estetikli son hali herkesi şaşırtırken, yapılan yorumlarda 'Hülya Avşar' benzetmesi yapıldı. Photoshop'ın azizliğine uğrayan Pitt'in yaptığı estetikler de tanınmaz hale getirdi. İşte Brad Pitt'in Hülya Avşar'a benzediği son hali.

bradp.jpg

DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI OYUNCUSU BİR GÜNDE HÜLYA AVŞAR'A BENZEDİ

En iyi erkek oyuncular arasında listede sırayı kimseye bırakmayan 58 yaşındaki Brad Pitt, son hali ile tanınmayacak duruma geldi. Hayranlarını büyük bir şaşkınlığa uğratan Pitt, GQ dergisinde kapak yüzü oldu. Fotoğraflarda yaptığı estetiklerle beraber Photoshop'un ayarı da kaçınca Hülya Avşar'a benzetildi. Bazı takipçileri Brad Pitt'e ne olmuş yorumunu yaparken bazıları ise 'Hülya Avşar zannettim' yorumu yaptı.

hlysa.jpg

BRAD PİTT DE PHOTOSHOP'UN AZİZLİĞİNE UĞRADI

GQ dergisinin Ağustos ayı yüzü olan olan yakışıklı oyuncu Brad Pitt, özel hayatı kadar iş hayatıyla da dünyada en çok konuşulan isimler arasında. Yaşına rağmen çok fazla hayran kitlesine sahip olan Pitt, GQ dergisinin yeni kapak yüzü seçildi. Kapak fotoğrafları için çekimleri yapılan dergide Photoshop'un ayarı kaçtı. Kapan fotoğraflarında adeta başka birine dönüşen Brad Pitt'i görenler gözlerine inanmadı.

"HÜLYA AVŞAR ZANNETTİM"

Sosyal medyada gündem olan Pitt için Türk takipçileri de yorumlar yaptı. Yorumlarda Pitt'in son hali Hülya Avşar'a benzetildi. Takipçilerini büyük bir hayal kırıklığına uğratan Pitt'ten henüz Photoshop açıklaması gelmezken, Hülya Avşar benzetmeleri de sosyal medyanın diline dolandı. Son hali için "Estetikten robotik biri olmuş" ve "İlk bakışta Hülya Avşar zannettim" yorumları çoğalırken gözler Avşar'ın ne diyeceğine döndü?

İşte Brad Pitt'in Hülya Avşar'a benzediği o fotoğraf

bro.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN