Volkan Demirel yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı! Depremde hayatını kaybeden Atsu’yu böyle andı: “Ondan aldığımız son hediye”

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat depremleri üzerinden tam bir yıl geçti. Söz konusu depremden ciddi derecede etkilenen Fenerbahçe’nin eski kalecisi ve Hatay sporun teknik direktörü Volkan Demirel, depremde kaybettiği futbolcusunu anmayı unutmadı. Demirel’in o paylaşımı resmen yürekleri dağladı.

ZEYNEP ORHAN

6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye hiç beklemediği bir sabaha uyandı. Sabaha karşı Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından yine ciddi yıkıcı etkilere yol açan 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana ve Osmaniye depremlerden ciddi derecede etkilenen iller arasında yer aldı.

VEFATININ BİRİNCİ YILINDA UNUTMADI

Depremin en çok hasar gören illerinden biri Hatay olurken medeniyetin beşiği, her taşında ayrı bir tarihini yaptığı Hatay, adeta yerle bir oldu. Binlerce insanın hayatını kaybettiği bölgede Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel de yakınlarını kaybetti. Söz konusu depremde hayatını kaybeden futbolcusu Christian Atsu’yu vefatının birinci yılında duygusal bir paylaşımla andı.

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Volkan Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yaparak başta futbolcusu Atsu’yu ve depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşları andı. Demirel, paylaşımında şunlara yer verdi:

"Atsu'nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevinç ve umudu simgeliyor. Fakat sonrasında yaşanan deprem, Atsu'yu, Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden aldı. Şimdi, onların aramızdan ayrılışlarının, Hatay'ın ve 10 ilimizin uğradığı büyük kaybın bir yılı geride kaldı. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz."

volkan-demirel.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir