Ramazan bayramının ilk günü KKTC'de bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 58 yaşındaki sanatçı Volkan Konak’ı, 35 yıllık eşi Selma Konak duygusal sözlerle andı.
KONAK AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI
Selma Konak ve çocukları eşini kaybettiği dönemde yanlarında olanlara teşekkür paylaşımı yaptı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:
"Bu zor günümüzde yanımızda olan, acımızı paylaşan, arayıp soran, mesaj atan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Güzel kalbinizle bizlere güç verdiniz. Hepimizin başı sağ olsun. O, her şiirde, her şarkıda, her esen rüzgarda, her yağan yağmurda, her açan güneşte bizimle."
'KALBİMDEKİ BOŞLUĞU HİSSETMEK ÇOK ZOR'
Volkan Konak’ın 35 yıllık eşi Selma Konak, sanatçının vefatının ardından ilk kez sosyal medyada paylaşım yaptı.
Konak'ın paylaşımı şu şekilde:
"Kara, kapkara bir gece... 30 Mart gecesi Türkiye Kuzeyin oğlunu, ben ise canımı kaybettim. İçim öyle acıyor ki bunu kelimelerle anlatmam imkansız. 'Bizimkisi bir aşk hikâyesi değildi. Aşk'tı bizimkisi, gerisi hikaye.' Öyle bağlıydık birbirimize ki her anımızı birlikte yaşadık, her anı birbirimize adadık. Şimdi, onsuz bir hayatı anlamaya çalışmak, kalbimdeki boşluğu hissetmek çok zor.
Gözlerimde senin yüzün, kulaklarımda senin sesin. Karadeniz'in öksüz kaldığı gibi, ben de sensiz eksik kaldım. Benim şair ruhlu, şiir sözlü Volkan'ım; vuslata giden yolda böyle yaşanıyormuş ayrılıklar. Ardında hoşçakal yarım kalmış vedasız yalnızlıklar... Yeniden kavuşacağımız güne dek."

