WhatsApp artık bildiğiniz gibi değil! Sadece Android telefonlarda olacak: Bilmeyen şaşıp kalıyor!

WhatsApp artık bildiğiniz gibi değil! Sadece Android telefonlarda olacak: Bilmeyen şaşıp kalıyor!

Whatsapp'tan Android'e özel 3 yeni özellik! Kullanıcıların kullanım deneyimini artıracak bu özellikler yakında uygulamaya eklenecek. İşte o güncellemelere dair detaylar...

WhatsApp, üç yeni özelliği uygulamasına ekleyeceğini açıkladı ve bu güncelleme Android cihazlara gelecek. 

WHATSAPP DUYURDU: ÜÇ YENİ ÖZELLİĞİ UYGULAMAYA EKLENECEK! 

WhatsApp, Android işletim sistemlerinde kullanılan en popüler anlık iletişim uygulaması olarak, kullanıcıların talepleri doğrultusunda yeni özellikleri devreye sokma çalışmalarına hız veriyor. Uygulamanın geliştiricileri, üç yeni özelliği uygulamaya ekleyeceklerini duyurdu. İşte detaylar...

Whatsapp

İŞTE YENİ GELECEK O ÖZELLİKLER

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bu özellikler, Android cihazlara gelecek yeni güncelleme ile devreye sokulacak. Üç yeni özellik arasında yer alan kullanıcıların durum mesajlarını kontrol etmesine ve yazı karakter seçimlerini kolaylıkla yapabilmesine olanak sağlayan seçenekler, klavye üzerinden değişebilecek. 

Ayrıca WhatsApp, metin içeriklerinin sağa, sola ya da ortalanarak hizalanmasına imkan verecek ve durum paylaşımlarının arka planlarını kullanıcıların kontrolüne sunacak. Bu güncellemenin Android işletim sisteminde yüklü olan WhatsApp uygulamaları için geçerli olacağı belirtildi. 

GÜNCELLEME TARİHİ HENÜZ BELİRLENMEDİ!

WhatsApp'ın bu özelliklere sahip olacak yeni güncellemesinin hangi tarihte kullanıcılara sunulacağı ise henüz kesin olarak bilinmiyor. Ancak özellikler şu an için test aşamasında bulunuyor ve kullanıcıların daha kolay bir şekilde durum mesajlarını kontrol edebilmesi ve yazı karakter seçimlerini daha kolay yapabilecekleri müjdelendi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN