Wordle 25 Mart 2023 kelimesi ne? İşte 5 harfli, 6 harfli, 7 harfli Wordle Türkçe sonuçları...

Wordle 25 Mart 2023 kelimesi ne? İşte 5 harfli, 6 harfli, 7 harfli Wordle Türkçe sonuçları...

İnternet üzerinden oynanan kelime oyunu Wordle milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Wordle Türkçe kelimeleri her gün değişiyor. İşte 25 Mart Wordle kelimeleri...

Yeni salgın Wordle oyunu bağımlılık yaratıyor. İnternet üzerinden kelime bulmaca oyunu olan Wordle her gün sadece bir kere oynanabiliyor. Her gün yeni bir 5 harfli, 6 harfli, 7 harfli kelimenin sorulduğu oyun web adresi üzerinden oynandığı için IP adresinizi tanıyarak size geçmiş oyunlarınızın başarı yüzdesini de gösteriyor.

WORDLE NASIL OYNANIR?

Oyunda aklınıza gelen bir kelimeyi girerek çıkan harflere göre tahminde bulunuyorsunuz. Toplam 6 kere tahmin yürütme hakkınız var. Söz gelimi 5 harfli wordle için aklınızdan geçen bir kelimeyi girdikten sonra çıkan harflerin rengine göre doğru kelimeyi bulana kadar yeni kelimeler girmeye devam ediyorsunuz. Ancak bu kelimeyi tahmin etmeniz için size sunulan ipuçları girdiğiniz harflerin renkleriyle veriliyor.

wordle-6-harfli.jpg

HANGİ RENK NE ANLAMA GELİYOR?

Girdiğiniz her kelimenin harfleri bulmanız gereken kelimeyle ortak harfler taşıyorsa bu durum renklerle belirtiliyor. Eğer yeşil renkli bir kutuda harf görüyorsanız o harf tam da olması gereken yere koyulmuş demektir. Ama eğer kutuda sarı renk yanmışsa bu o harfin doğru kelime içinde yer aldığını ancak yerinin yanlış olduğunu gösterir. Eğer bir harfin kutusu gri ise bu durumda o harf bulmanız gereken kelime içinde hiç yok demektir. Oyunda süre sınırı bulunmuyor.

HER GÜN YENİ KELİMELER

Wordle oyunu her gün saat 00:00'dan itibaren yeni bir Türkçe kelime soruyor. Gün içinde başlayıp da bitiremediğiniz oyunların sonuçlarını ise haberimizde bulabilirsiniz.

Peki Worldle'ın bugünkü kelimeleri ne?

İşte 25 Mart 2023 Wordle kelimeleri:

WORDLE TÜRKÇE 25 MART KELİMELERİ:

25 Mart 5 harfli Wordle kelimesi: BURUK

25 Mart 6 harfli Wordle kelimesi: LAKTAZ

25 Mart 7 harfli Wordle kelimesi: KOÇBAŞI

İşte 25 Mart Wordle kelimeleri... Bulamadığınız Wordle kelimesi hakkında düşüncenizi yazabilirsiniz. Sizce bugünkü kelimeler zor muydu, bilmediğiniz bir kelime var mıydı?

Keyifli oynamalar!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN