Yağmur Aşık'a 3 gün zorlama hapis

Yağmur Aşık'a 3 gün zorlama hapis

Eski futbolcu Emre Aşık ile boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık'ın bugün görülen duruşmasında Yağmur Aşık'a 3 gün zorlama hapis cezası çıktı.

Eski futbolcu Emre Aşık ile 8 yıl evli kaldığı eşi Yağmur Aşık'ın boşanma davasının görülmesine İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada davacı-karşı davalı Emre Aşık ve taraf avukatları hazır bulundu.

Davacı-karşı davalı Yağmur Aşık duruşmaya katılmadı. Ayrıca gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları da alınmadı.

YAĞMUR AŞIK'A 3 GÜN ZORLAMA HAPİS KARARI

Duruşmada, Emre Aşık’ın kendisine karşı aldırdığı koruma kararına muhalefet ettiği iddia edilen Yağmur Aşık hakkında 3 gün zorlama hapsi kararı verildi.

Tanıkların bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı eksik hususların giderilmesi için erteledi.

'TAZYİK HAPİS ÇIKTI'

Duruşmanın ardından açıklama yapan Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet, “Duruşmamız ertelendi. Zaten biliyorsunuz yayın yasağı ve gizlilik kararı var. Onun dışında koruma kararını ihlalden dolayı bir başvurumuz olmuştu. Yağmur Sarnıç’a tazyik hapsi çıktı. Onun icra edilmesini bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN