Ünlülerden kişiye özel video fiyatı ne kadar? İşte tarife

Ünlülerden kişiye özel video fiyatı ne kadar? İşte tarife

Erkan Petekkaya, Bahar Şahin, Şafak Sezer, Ömür Gedik, Bülent Serttaş gibi ünlü isimler para karşılığı kişiye özel video çekiyor. Bir videonun bedeli 150 TL ile 900 TL arasında değişirken ünlüden ünlüye farklılık gösteriyor. İşte, ünlülerin özel video için fiyat tarifeleri...

Belirli bir ücret karşılığında ünlü kişilerin hayranlarına mesaj göndermesi sağlayan uygulamada eski futbolcu Rüştü Reçber'den oyuncu Şafak Sezer'e, manken Tuğba Özay'dan şarkıcı Serdar Ortaç'a kadar birçok farklı isim yer alıyor.

Kişilerin kendileri ya da sevdikleri için ünlülerden ücreti karşılığında tebrik mesajları alabilmesini mümkün kılan uygulamada fiyat tarifesi 250 TL ile 600 TL arasında değişiyor. Örneğin, oyuncu Erkan Petekkaya bir video için 600 TL talep ederken, radyocu Cem Arslan'a 150 TL ödemek gerekiyor.

2021-06-14-170322.jpg

ÜNLÜLERDEN PARA KARŞILIĞI ÖZEL MESAJ

Ünlülerin, kendilerini tercih etmeleri için profillerinde tanıtım mesajlarına yer verilmiş. Örneğin, şarkıcı Ferman Toprak'ın profilinde şu sözler yer alıyor: "Ben Ferman Toprak. Evet, hayatı tesbih yapmış o adam. En özel günlerinde sevdiğin şarkılarla yanında olmak için sabırsızlanıyorum. Kendine veya sevdiklerine benim aracılığımla göndermek istediğin bir mesaj varsa haydi durma!"

Kendini 'sanatçı, yazar' olarak ifade eden Ömür Gedik'in tanıtım yazısı ise şöyle: "Ben Ömür Gedik. Burada seninle olduğum için çok mutluyum. Neler yapıyorsun diye soracak olursan… Yazar, sanatçı ve hayvan hakları savunucusu olarak hayatıma devam ediyorum. Kendine veya sevdiklerine benim aracılığımla göndermek istediğin bir mesaj varsa haydi durma!"

ÜNLÜLERDEN ÖZEL MESAJ FİYATI NE KADAR?

Her ünlü isim farklı fiyatlarla hayranlarına mesaj gönderirken müzisyen Sertaç Ortaç 890 TL, oyuncu Erkan Petekkaya 600 TL, futbol yorumcusu Ahmet Çakar 296 TL, oyuncu Bahar Şahin 250 TL, oyuncu İlker Aksum 300 TL, eski futbolcu Rüştü Reçber 400 TL, manken Tuğba Özay 339 TL karşılığında kişiye özel video mesajı yayınlıyor.

popile2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN