Selena Gomez: İmkansız güzellik standartları akıl sağlığımı bozdu

Selena Gomez: İmkansız güzellik standartları akıl sağlığımı bozdu

ABD'li pop şarkıcısı Selena Gomez "imkansız güzellik standartlarının" akıl sağlığını olumsuz etkilediğini söyledi.

Şarkıcı bir yandan bipolar bozukluk ve kelebek hastalığıyla (lupus) boğuşurken diğer yandan da üçüncü albümü "Rare"in ismini taşıyan kendi güzellik markasını oluşturdu.

Gomez görünüşe göre kendisine dair düşünme sürecinin ardından belirli bir şekilde görünme baskısını sağlıklı yaşamla nasıl birleştireceğini anlamaya başladı.

Mirror'ın haberine göre Gomez esasen güzellik ve akıl sağlığına dair yapılan konuşmaların arasında "güçlü bir bağ" olduğunu keşfettiğini aktardı.

Gomez, verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Toplum bize sürekli olarak yeterli olmadığımızı söylüyor, bu yüzden bu baskıyı ortadan kaldırmak ve tartışmayı değiştirmek için bir marka oluşturmak istedim.

Independent Türkçe’de yer alan habere göre şarkıcı, şu ifadeleri ekledi:

Rare Beauty'yle amacım bu gerçekçi olmayan güzellik standartlarını yıkmak.

Kişisel deneyimlerimden bu imkansız güzellik standartlarının zihinsel sağlığımı çok fazla etkilediğini gördüm ve aynı şekilde hisseden birçok kişi tanıyorum.

Gomez internetin de kişinin huzurunu ve akıl sağlığını olumsuz etkileyebileceğini belirtti. Şarkıcıya göre sosyal medyaya belli dönemlerde ara vermek sağlıklı bir çözüm.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN