"Yalama oldum" diyen Hülya Avşar'dan üzen karar! Artık yapmayacak

"Yalama oldum" diyen Hülya Avşar'dan üzen karar! Artık yapmayacak

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'dan şaşırtan bir karar çıktı. Yıllardır ekranlara yer alan başarılı sanatçı muhabirleri görünce ilginç bir tepki verdi. O sözü duyanlar inanamadı. Bakın Hülya Avşar nasıl bir karar aldı?

Magazin gündeminden düşmeyen Hülya Avşar yine herkesi şaşırtan bir yorum yaptı. Geçen günlerde kızı Zehra Çilingiroğlu- Mehmet Dinçerler hakkında çıkan asılsız haberlere öfkelenen Avşar, bu defa farklı bir tepki verdi. "Yalama oldum" diyen Avşar bakın muhabirlere ne dedi?

91730.jpg

HÜLYA AVŞAR'DAN ŞAŞIRTAN KARAR

Özel hayatı ve ilginç açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar, yürüyüş yaparken görüntülendi.

0x0-1645343974251.jpg

Kendisine soru soran magazin muhabirlerine ise ilginç bir benzetme yaptı. Sürekli sosyal medyanın gündemine yer alan Avşar kızı bir süre konuşmak istemediğini söyledi.

hulyavasar.jpg

"YALAMA OLDUM"

Kendisiyle ilgili tuhaf bir benzetme yapan Hülya Avşar, "Aman sakın beni çekmeyin.

58lik-hulya-avsardan-olay-klip-sakizi-bakin-neresine-yapistirdi-cj7zhpsj.jpg

Bir süre konuşmak istemiyorum” dedi. Muhabirlerin ısrarlarına rağmen kaçan Avşar, konuşmak istememesinin nedenini ise "Konuşmaktan yalama oldum" diyerek yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN