Yalı Çapkını dizisinde flaş değişiklik! Efsane isim geri döndü, reyting rekorlarını altüst edecek

Yalı Çapkını dizisinde flaş değişiklik! Efsane isim geri döndü, reyting rekorlarını altüst edecek

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle nefes kesen Yalı Çapkını dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı. 62. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkan popüler dizide sürpriz bir gelişme yaşandı. Efsane isim geri döndü! Reyting rekorlarını altüst edecek. İşte yeni bölüme damga vuran o sahne...

Olay örgüsü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yalı Çapkını'nda kartlar yeniden değişiyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını'nda flaş değişikşik. Efsane isim geri döndü. Yeni bölüm sosyal medyada ortalığı karıştırdı.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK

Son dönemde ayrılıklarla gündeme gelen Yalı Çapkını dizisinde senaryo yeniden yazılıyor. Reyting rekorları kıran dizinin son bölümü adeta nefes kesti. Cuma akşamlarına damga vurmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine tepkilerin ardı arkası kesilmek bilmiyor.

yeni-proje-2024-03-16t115629-402.jpg

EFSANE İSİM GERİ DÖNDÜ!

Yalı Çapkını dizinde hapis cezası alan ve uzun bir süre sahne almayan Orhan karakteri resmen geri döndü. Emre Altuğ tarafından canlandırılan Orhan karakterinin Yalı Çapkını dizisine geri dönüşü büyük sevinç yaratırken tüm dengeler değişecek.

yeni-proje-2024-03-16t115527-219.jpg

Öte yandan Yalı Çapkını dizisinde hangi ismin ayrılacağı merak ediliyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını 63. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da seyircinin karşısında olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN