Yalı Çapkını dizisinde ikinci Nursema skandalı! Kızılcık Şerbeti'ne savaç açtı

Yalı Çapkını dizisinde ikinci Nursema skandalı! Kızılcık Şerbeti'ne savaç açtı

Yalı Çapkını dizisi koltuğundan eden Kızılcık Şerbeti dizi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi RTÜK'ten şiddet sahnesi için ceza yemişti. Son günlerin en çok konuşulan dizisi Yalı Çapkını'nı harekete geçirdi. Bakın Yalı Çapkını'ndan nasıl bir Nursema skandalı çıkıyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisine rakip çıktı. Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti kısa sürede tüm dizilerin fişini çekti. Dikkat çeken senaryosu ile izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti sonrası Yalı Çapkını dizisi de senaryo değişikliğine gidiyor. Bakın dizi ne olacak?

yalicapkinidizisi.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE YALI ÇAPKINI HAMLESİ

Kızılcık Şerbeti'nden aile baskısı yüzünden sevmediği bir adamla evlenen Nursema, izleyenleri derinden üzmüştü.

kizilcikserbeti.jpeg

Aile içi şiddete ve kadın haklarına dikkat çeken diziye ünlülerden de destek geldi. RTÜK'ten aldığı ceza sonrası gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti, rakibi Yalı Çapkını'nı da harekete geçirdi.

kizilcikserbetidizisi.jpg

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE SENARYO DEĞİŞİYOR

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in oynadığı Yalı Çapkını'na Nursema karakteri geliyor. İddialara göre dizide senaryo değişikliği söz konusu.

nurseme.jpg

DİZİYE YENİ NURSEMA MI GELİYOR?

Yalı Çapkını dizisinin önümüzdeki bölümlerinde Suna başkasıyla evlendirilecek. Abidin'i sevdiğini söyleyen Suna aileden beklediği desteği göremeyecek. Abidin Suna'ya ve aşkına sahip çıkmayacak.

sunayalicapkini.jpg

Abidin yalıdan kovulacak. Suna başka biriyle evlendirilecek. Suna'nın evleneceği karakterin ismi Saffet ve oyuncu belli oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN