Yalı Çapkını sevenlerine müjde! O oyuncu kadroya geri dönüyor: Senaryoda büyük değişiklik

Yalı Çapkını sevenlerine müjde! O oyuncu kadroya geri dönüyor: Senaryoda büyük değişiklik

Star TV'nin cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda kadro genişlemeye devam ediyor. Geri dönüş haberiyle heyecan yaratıldı. İşte o isim...

Star TV'de cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ferit Korhan'ın abisi Fuat Korhan'ın vedasıyla izleyicileri şaşırtan dizi, yeni bir ismin kadroya katılacağı haberini duyurdu.

MENDERES SAMANCILAR DİZİYE GERİ DÖNÜYOR

3

Son bölümde Suna ve Abidin'in evlendiği, Ferit ve Seyran'ın barıştığı olaylar yaşandı. Fuat Korhan'ın ölümünden sonra diziye Menderes Samancılar'ın geri döneceği açıklandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Menderes Samancılar, Yalı Çapkını'nın ilk bölümlerinde "Kolsuz Necip Usta" rolüyle yer almıştı ve şimdi diziye konuk olarak geri dönecek. Fuat'ı kaybeden Halis Ağa'ya başsağlığı için diziye katılacak olan Samancılar, bir bölüm boyunca izleyicilerle buluşacak.

Son haftalarda dizinin yayın günleri değişerek Salı ve Cuma olarak belirlendi. Salı akşamı yayınlanan bölümde, Ferit'in dedesi Halis Ağa ile olan konuşması büyük ilgi gördü. Ardından Ferit, Seyran'ı görebilmek için Kazım Ağa'nın evine gitti ancak Kazım Ağa, görüşmelerine izin vermedi. Seyran'ın Ferit'in arkasından onu izlemesi ve sonrasında yaşanan duygusal sarılmalar, izleyicileri derinden etkiledi.

Yalı Çapkını dizisi, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. İlerleyen bölümlerde neler olacağı ise merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN