Yalı Çapkını'na Nursema geliyor! Seyran devri bitti

Yalı Çapkını'na Nursema geliyor! Seyran devri bitti

En çok izlenen iki dizi arasında savaş devam ediyor. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasındaki kızışma büyüdü. Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çeken Nursema karakteri Yalı Çapkını'na giriyor. Bakın Yalı Çapkını'nda neler olacak?

Star ve Show TV'de izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizisi, her bölümüyle gündemden düşmüyor. RTÜK'ün ceza kestiği Kızılcık Şerbeti, son dönemlerde çok konuşulurken, rakibi Yalı Çapkını'ndan bir hamle geldi. Diziye Nursema geleceği iddia edildi. Bakın Yalı Çapkını senaryosu nasıl değişiyor?

YALI ÇAPKINI'NDAN SENARYO MU DEĞİŞECEK?

Yalı Çapkını yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kırarken, dizinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'inde yıldızı bir anda parladı. Seyran ve Ferit karakterlerine hayat veren ikili aşk dedikodularıyla da gündemden düşmüyor.

yalicapkinidizisi-001.jpg

İKİ DİZİ PİYASAYI KASIP KAVURUYOR

Kızılcık Şerbeti ise kadın şiddetini ön planda tutarak Yalı Çapkını'na adeta fark attı. Nursema rolüne hayat veren Ceren Karakoç, Türkiye gündeminde yerini aldı.

kizilcikkk.jpg

Muhafazakar bir ailede büyüyen Nursema sevmediği bir adamla evlendirilen ve ilk gün şiddete uğramıştı. Herkesi derinden sarsan o sahne sosyal medyada gündem oldu.

sunayalicapkini-001.jpg

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE NURSEMA KRİZİ

Yalı Çapkını'nın koltuğunu elinden alan Kızılcık Şerbeti dizisi sonrası Yalı Çapkını'nda da değişime gidildiği iddia edildi. İddialara göre; Suna karakteri sevmediği biriyle evlendirilecek. Evleneceği kişinin ise Saffet olacağı söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN