Yalı Çapkını’nın Seyro’sundan Çağatay açıklaması! Önce Mert’le sonra Çağatay’la! Yeni aşkına net yanıt gecikmedi

Yalı Çapkını’nın Seyro’sundan Çağatay açıklaması! Önce Mert’le sonra Çağatay’la! Yeni aşkına net yanıt gecikmedi

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile ortalığı kasıp kavuran Afra Saraçoğlu aşk hayatı ile de adından söz ettiriyor. 4 yıllık sevgilisi Mert yazıcıoğlu'ndan Geçtiğimiz günlerde ayrılan Afra Saraçoğlu’nun Çağatay Ulusoy ile yeni bir aşka yelken açtı söyleniyor. Ortaya atılan aşk iddialarına yanıt Afra Saraçoğlu'ndan geldi. İşte Afra Saraçoğlu’nun o açıklaması…

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini hayat veren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan geçtiğimiz süreçte ayrıldı. Güzel oyuncunun aşk hayatı sık sık gündeme gelirken Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddiaları ortalığı kasıp kavurdu. Yeşilçam dizisinde birlikte rol aldığı Çağatay Ulusoy ile yakınlaştığı öne sürülen güzel oyuncu iddialara son noktayı koydu. İşte Afra Saraçoğlu’nun o açıklaması…

ÖNCE MERT SONRA ÇAĞATAY

2023 yılına damga vuran Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile izleyici karşısına çıkan Afra Saraçoğlu güzelliği ile herkesin aklını başından alıyor. 2018 yılında Aşk yaşamaya başladığı Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık birlikteliğini sonlandıran güzel oyuncunun adı da sık sık yeni aşk iddiaları ile gündemde yer alıyor. Güzel oyuncunun aşk hayatı magazin gündeminin odağında yer alırken dizideki partneri Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadığı söylendi.

afra-mert.jpg

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun ayrılığındaki temel etkenin Mert Ramazan Demir olduğu ifade edilirken ikiliden de yanıt gecikmedi. Yalı Çapkını dizisinin Ferit’i ile aşk yaşadığı söylenirken Afra Saraçoğlu ortaya atılan iddialarını tamamen yalan olduğunu söyledi.

afra-ask-hayati.jpg
AŞK İDDİALARINA NET YANIT

Gün geçmiyor ki ünlü oyuncunun adı yeni bir isimde anılmasın. Afra Saraçoğlu'nun kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken ismi anılan oyuncu duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

afra-cagatay.jpg
2021 yılında bir dijital platform yapımı için bir araya gelen Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada çalkalanıyor. Yeşilçam dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un birlikte olduğu iddialarına yanıt gecikmedi. Gündemde yer alan konu hakkındaki açıklama Afra Saraçoğlu'ndan geldi.

afra-cagatay-ask.jpg

Saraçoğlu cephesinden yapılan açıklama kapsamında 2. Sayfa programında konuyu açıklık getirildi. Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarının kesinlikle doğru olmadığını ifade edilirken Saraçoğlu’nun "Afra 'Yeşilçam' dizisinde Çağatay ile oynadı ve ona çok saygı duyuyor bir büyüğü olarak" açıklamalarına yer verildi. 2. Sayfa programında yapılan açıklama kapsamında aşk dedikodularının da önüne geçirmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN