Yaprakların arasına gizlenmiş küçük bir yaramaz! Sadece dikkatliler 6 saniyede görebiliyor: Peki siz kaç saniyede göreceksiniz?

Yaprakların arasına gizlenmiş küçük bir yaramaz! Sadece dikkatliler 6 saniyede görebiliyor: Peki siz kaç saniyede göreceksiniz?

Göz gücü yüksek olanlar, resimde gizlenen çocuğu 6 saniye gibi kısa bir sürede hemen fark ediyor. Sarı yaprakların arasında gizlenen bu çocuğu fark etmek kolay gibi durmasa da biraz dikkatli bakmak yetiyor…

Optik illüzyonlar insan zihnini kandırmak için tasarlanan ayrıca kişinin zekası ile dikkatini ölçmeye yarayan testlerdir. Bu test de tam olarak bunun için hazırlandı.

Resimde içi sonbaharda dökülen yapraklarla dolu bir çöp kutusu var. Ancak o kutunun içinde yalnızca yapraklar yok. Yaramazlık yaparken yaprakların arasına saklanarak kendini kamufle eden bir çocuk da bulunuyor.

resimdeki-gizli-cocuk-1.jpg

Bu çocuğu bulmak için zamanınız oldukça kısıtlı. Görsel becerisi yüksek olanlar, yaprakların arasına saklanan bu çocuğu kolaylıkla fark edecek. Ancak acele etmeden bu kısa sürede olabildiğinde sakin davranmak sizi başarıya daha kolay götürecektir.

ÇOCUK NEREYE GİZLENDİ?

Eğer 6 saniye gibi bir sürede çöp kutusunun içindeki çocuğu gördüyseniz tebrikler. Görsel beceriniz oldukça yüksek. Ancak hala çocuğu fark edemediyseniz üzülmeyin. Cevabı sizler için hazırladık. Çocuk aslında çöp kutusunun içine kendini gömmüş. Yapraklar arasında sarı saçları oldukça açık bir şekilde görünüyor.

resimdeki-gizli-cocuk-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN