Yaprakların arasındaki gizli kurbağayı bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece 9 saniyen var!

Yaprakların arasındaki gizli kurbağayı bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece 9 saniyen var!

Bu viral zeka oyununda bir kurbağa yapraklar arasında mükemmel bir şekilde kamufle edilir. Gizli kurbağayı 9 saniye içinde bulmayı başarabilir misin?

Zeka oyunları çözmek, beynimizi teste tabi tutmanın eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur. İster mantık bulmacaları, ister bilmeceler veya matematik problemleri çözmekten hoşlanıyor olun, herkes için bir zeka oyunu var. Ve hemen bir tane arıyorsanız, işte sizi ekranlarınıza bağlayacak merak uyandıran bir zeka oyunu. Sosyal medya üzerinde paylaşılan viral zeka oyunu, yapraklar arasında mükemmel bir şekilde kamufle olmuş minik bir kurbağayı görmeniz için size meydan okuyor. Peki, eğlenceli mücadeleyi üstlenmeye hazır mısın?

1-004.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KURBAĞAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki zeka bulmacası resminde gizli kurbağayı görebiliyor musun? Dudolf olarak da bilinen Macar sanatçı Gergely Dudás'ın Sosyal medyada paylaştığı zeka oyununun açıklamasını okuyun. Bu zeka oyunu çeşitli şekil, boyut ve renklerde yaprakları gösteriyor. Aralarına gizlenmiş bir kurbağayı bulmak için yapmanız gereken tek şey dikkat bir şekilde odaklanmak. İnsanların yalnızca %2'si gizli kurbağayı 9 saniye içinde bulabiliyor. Yapabilir misin?

GİZLİ KURBAĞI GÖRDÜN MÜ?

Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zordu ama çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor. Yaprakların arasına gizlenen kurbağayı gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Merak uyandıran zeka oyununu tek başına çözebildin mi? Bu zeka oyununda yapraklar arasına gizlenmiş kurbağayı bulmak için ne kadar zaman harcadınız? Zeka oyununu hala çözemediyseniz ve çözüm arıyorsanız, işte size bunu anlamanıza yardımcı olacak bir resim. Gizli kurbağa aşağıdaki resimde işaretlenmiştir.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN