Yargı dizisinde dikkat çeken 'Kadir Şeker' göndermesi! Sosyal medyada gündem oldu!

Yargı dizisinde dikkat çeken 'Kadir Şeker' göndermesi! Sosyal medyada gündem oldu!

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Yargı'nın dün akşam yayınlanan bölümü sosyal medya damga vurdu. Dizide, Ayşe Dırla isimli kadını kurtarmak için araya girip, Özgür Duran'ın ölümüne neden olan Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. 'Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum' sözleri Twitter'da gündem oldu.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı son dönemin sevilen dizisi Yargı 9. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Kardeşi İnci'yi öldüren kişiyi bulmak isteyen avukat Ceylin ve cinayette baş şüpheli olarak gösterilen gencin savcı abisi Ilgaz'ın yaşadıklarının anlatıldığı Yargı'da Kadir Şeker göndermesi gündem oldu.

KADİR ŞEKER OLAYINA GÖNDERME

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı. Dizide bir kadına yardım ederken başka bir kişinin ölümüne neden olan kişi, 'İyilik yaptığım için 10 yıl yattım ben. Parkta dövülen bir kadını kurtarmaya çalıştım. Yardım çığlıklarına koştum. Adam, kadını bildiğin öldürüyordu. Sırf kadını kurtarmak için iyilik için yerden taş alıp vurdum. Öldürmek için vurmadım, kurtarmak için vurdum. 10 yıl yattım kimse benim için bir şey yapmadı' diye konuştu.

gjfgjsgdgsdgd.jpg

Kadir Şeker sahnesi Twitter'da gündem oldu. Trend listesinin üst sırasına giren dizi için 'Yargı, yargı dağıtıyor' yorumu yapıldı.

fhfdhdfhdfhdfh.jpg

KADİR ŞEKER OLAYI NEDİR?

2020 yıllının Şubat ayında Özgür Duran isimli erkeğin kız arkadaşı Ayşe Dırla’yı darbettiğini gören ve olaya müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, çıkan arbedede Özgür Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN