'Yargı' izleyicileri Müge Anlı'ya seslendi : Abla yardım et

'Yargı' izleyicileri Müge Anlı'ya seslendi : Abla yardım et

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi, 2. bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Çarpıcı hikayesi ile büyük merak uyandıran dizi , sosyal medyanın da gündemine oturdu. 'Bu olayı anca Müge Anlı çözer' paylaşımları yapıldı.

Dün akşam 2. bölümü ile ekrana gelen Yargı dizisi, sürükleyici hikayesi ile sosyal medyayı salladı. İzleyicilerde büyük merak uyandıran bölüm Twitter'da gündem oldu.

Dün akşam ekrana gelen bölümde, İnci’nin ölümü araştırılırken cinayetle suçlanan Çınar’ın babası komiser Metin'in İnci ile olan fotoğrafının ortaya çıkması izleyicide şok etkisi yarattı. Twitter'da Yargı ile ilgili çok sayıda paylaşım yapılırken, bilinmezliğin çözülmesini isteyen izleyiciler Müge Anlı'ya seslendi.

İşte öne çıkan birkaç Tweet;

dgsdgdhdfgjhfgjfgjfgjfgj.jpg

YARGI DİZİ KONUSU

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN