Yasak Elma'nın tehlikeli güzeli Yıldız'ı böyle görmedeniz! Öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı ki....

Yasak Elma'nın tehlikeli güzeli Yıldız'ı böyle görmedeniz! Öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı ki....

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece'ye dair şaşırtan bir fotoğraf ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bakın hangi derginin kapak yüzü olmuş? Yaşını duyunca çok şaşıracaksınız

Oynadığı Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece, oynadığı Yasak Elma dizisiyle gündemden düşmüyor. Çok sayıda hayran kitlesine sahip olan Ece'ye ait bir fotoğraf karesi herkesi şaşırttı. Bakın Eda Ece nerenin kapak yüzü olmuş?

elifee.jpg

EDA ECE'YE DAİR ŞAŞIRTAN KARE

Ünlü oyuncu hem özel hayatı hem de oynadığı dizi ile sosyal medyanın gündeminden düşmezken, çocukluğuna dair bir kareyi görenler şaşkınlığın gizleyemedi. 32 yaşındaki oyuncu 13 yaşında bir derginin kapak yıldızı olmuş.

0x0-duyarli-eda-ece-1606466518418.jpg

ÇOCUKKEN DE YILDIZMIŞ

İlk başrol oyunculuğunu Pis Yedili isimli dizide oynayan Eda Ece'nin çocukken de medyanın içinde olduğu ortaya çıktı.

62b8db47136acf48a95840ee.jpg

13 yaşında bir derginin yüzü olan güzel oyuncunun güzelliğini gören inanamadı. Fotoğrafı görenler "Güzelliği aynı" gibi yorumlar yaptı.

edaece.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN