Yasak Elma'nın Yıldız'ı nikah şahidini açıkladı! Duyan "Kesin boşanırsın" dedi

Yasak Elma'nın Yıldız'ı nikah şahidini açıkladı! Duyan "Kesin boşanırsın" dedi

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece düğün için gün sayıyor. Basketbolcu sevgilisi Buğra Tuncer ile 20 Haziran'da nikah masasına oturacak olan Eda Ece nikah şahidini de ayarladı. O ismi duyanlar "Başka kimse yok muydu?" yorumları yaptı.

Ünlü oyuncu Eda Ece oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Yasak Elma dizisindeki performansıyla dikkat çeken Eda Ece, replikleriyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu uzun süredir beraber olduğu Basketbolcu sevgilisi Buğra Tuncer ile de evlenme kararı almıştı. Düğün hazırlıkları yapan Eda Ece nikah şahidini de ayarladı. İsmi duyan şaştı kaldı

edaece.jpg

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Uzun süredir beraberlik yaşadığı Basketbolcu sevgilisi Buğra Tuncer ile evlilik yolunda adım atacak olan Eda Ece, 20 Haziran tarihinde evleniyor.

eda.jpg

Gelinliği şimdiden merak edilen Eda Ece, nikah şahidi olarak ise fenomen ismi ayarladı. Yakına arkadaş oldukları bilinen ikili düğün içinde yan yana olacak.

ece.jpg

EDA ECE NİKAH ŞAHİDİNİ AÇIKLADI

20 Haziran tarihinde dünya evine girecek olan Eda Ece, geçen günlerde Danla Bilic ile görüntülenmişti.

edacik.jpg

Düğünle ilgili soruları yanıtlayan Eda Ece, nikah şahidi olarak ise Danla Bilic yanıtını verdi. Gelinlik konusunda ise henüz kararsız olduğunu belirten Eda Ece, evlenir evlenmez çocuk yapmayı planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN