Yasemin Özilhan yıllar sonra ekranlara dönüyor: Bölüm başı alacağı ücret duyanları şoke etti

Yasemin Özilhan yıllar sonra ekranlara dönüyor: Bölüm başı alacağı ücret duyanları şoke etti

Bir döneme damga vuran 'Doktorlar' dizinin 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan ekran orucunu bozuyor. Oyuncunun dijital platformda yayınlanacak 8 bölümlük bir dizide rol alacağı ve bölüm başına 1 milyon TL kazanacağı iddia edildi.

Bir dönemin fenomen dizisi 'Doktorlar'da Ela karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan'ın yıllar sonra ekranlara döneceği öğrenildi. Son olarak 'Mucize Doktor' dizisine 'Ela' karakteriyle konuk oyuncu olarak katılan Özilhan, uzun süre adından söz ettirdi.

TELE1'in Gazetemagazin sayfasından aktardığı bilgilere göre, Anadolu Grup yöneticisi İzzet Özilhan ile evlendikten sonra ekranlara ara veren Yasemin Özilhan'ın, dijital platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacağı ve bölüm başına 1 milyon TL kazanacağı ileri sürüldü. Özilhan'ın dijital yapımı kısa süreceği için kabul ettiği ve çekim saatlerini kendi ayarladığı öğrenildi.

yasemin.jpg

Özilhan'ın alacağı ücreti duyan kullanıcılar, "Doktor Ela'yı özledik", "1 milyon biraz az olmamış mı?", "Bunlar nasıl paralar" gibi yorumlarda bulundu.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

22 Ocak 1985, Hamburg doğumlu olan Yasemin Özilhan (evlenmeden önceki soyadı: Ergene), Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanındı.

yasemin2.jpg

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Özilhan, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlendi. Yasemin Özilhan 2012 yılında Emine, 2013 yılında ise Ela ismini verdiği iki kız çocuğu sahibi oldu.

2009 yılından beri oyunculuk yapmayan Özilhan, 2019 yılında Mucize Doktor adlı dizide Doktor Ela rolü ile konuk oyuncu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN