Yasmin Erbil, 'babalık görmedim' demişti! Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi

Yasmin Erbil, 'babalık görmedim' demişti! Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi

Sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir programa konuk olmuş ve şaşırtan açıklamalarda bulunmuştu. “Babalık gördüğümü düşünmüyorum” diyen Yasmin Erbil’e sunucu Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, kızı tarafından 'Babalık yapmadı' denilerek okları üzerine çekti.

Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Yasmin Erbil "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak, bunu biliyorum" demişti.

Mehmet Ali Erbil, 'Neler oluyor Hayatta' programının sunucularından Hakan Ural aracılığıyla kızına yanıt verdi.

Erbil "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" dedi.

Erbil, babalık sorumluluklarını yerine getiren biri olduğunu ifade ederek kızına sitem etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN