Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den itiraf: Bana babalık yapmadı, onun gibi insanlardan uzak dururum

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den itiraf: Bana babalık yapmadı, onun gibi insanlardan uzak dururum

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil katıldığı bir programda babasına dair çok konuşulacak eleştirilerde bulundu. Kendisinden yaşça çok küçük kadınlarla yaşadığı birlikteliklerle magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in kızı, bu aşklardan rahatsızlık duyduğunu açıkladı. Yasmin Erbil, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum." ifadesini kullanırken babası gibi insanlardan hoşlanmadığını ve uzak durduğunu söyledi.

Kendisinden yaşça çok küçük kadınlarla yaşadığı aşklar ve yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminde sıklıkla yer alan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bu durumdan rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

'BABALIK GÖRDÜĞÜMÜ DÜŞÜNMÜYORUM'

Oya Çınar'ın Oyalamaca programına konuk olan Yasmin Erbil, "Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var... Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

yasmin-erbil-2.jpg

"Devam ediyor. Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem."

'BENDEN BİLE KÜÇÜK OLDUĞUNU DUYUNCA RAHATSIZ OLUYORUM'

Yasmin Erbil "Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor" dedi.

yasmin-erbil.jpg

'BABAM GİBİ İNSANLARDAN UZAK DURURUM'

Yasmin Erbil ayrıca "Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum" ifadelerini de kullandı.

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

mehmet-ali-erbil-gulseren-ceylan.jpg

Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden Erbil, ayrılıklarını "Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık." sözleriyle açıklamıştı. 26 yaşındaki Ceylan ise "Kopmamız zor oldu, gerçek bir aşk vardı" demişti.

Çift daha sonra ilişkilerinde yeni bir sayfa açıp mutluluk pozu vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN