Hazar Ergüçlü'nün İnci Taneleri’den bölüm başı aldığı rakam belli oldu

Hazar Ergüçlü'nün İnci Taneleri’den bölüm başı aldığı rakam belli oldu

İnci Taneleri, Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakterini canlandırması ve dans performansı ile büyük ilgi gördü. Hazar Ergüçlü'nün bölüm başına aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

Hazar Ergüçlü'nün İnci Taneleri dizisinden bölüm başı 850 bin TL kazandığı öğrenildi. 25 Ocak'ta başlayacak olan İnci Taneleri dizisinde Dilber'i oynayan başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü'nün bölüm başı 850 bin TL aldığı ortaya çıktı.

Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın başrolünü paylaştığı, BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisi 25 Ocak'ta ekrana gelecek.

Gazeteci Müge Dağıstanlı 10Haber'de, dizide pavyon dansçısı Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün bölüm başı 850 bin TL kazandığını açıkladı.

DİLBER'İN KIYAFETİ YOK SATIYOR

Ankara'daki pavyon kültürüne de yer verilen dizinin ilk bölümünde Dilber'e özel olarak uyarlanan Sincanlı Erkal'ın, "Gemileri Yakarım" şarkısı çalınmıştı. Dizide Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün dansı ise gündem olmuştu. Binlerce kişi tarafından taklitleri yapılan ve "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder" sözüyle viral olan Dilber karakterinin giydiği kıyafet de satışa sunulduktan dakikalar sonra tükendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN