Galatasaray derbisinde alınan yenilgi sonrasında Sportif Direktör Devin Özek ve Teknik Direktör Tedesco ile yollarını ayıran Fenerbahçe ayrıca seçim kararı aldı.
Galatasaray derbisinde maçın başında kullandığı penaltıyı auta atan Sarı-Lacivertli ekibin golcü oyuncusu Talisca, penaltı atışını kaçırdıktan sonra ilk kez konuştu. Golcü oyuncu, sorumluluğu üstüne aldı.
Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Talisca, şunları söyledi;
“Penaltıyı atan benim. Sorumluluk bana ait. İşte böyle anlarda gerçek takım arkadaşlarının kim olduğunu görürsün. Penaltıyı atmamı kimse söylemedi çünkü penaltıyı atan benim. Bu sorumluluğu ben aldım çünkü bu benim görevim. Eğer derbide golü atsaydım, en iyisi olurdum. Daha önce birçok maçta olduğum gibi. Ama sonuçta bu oyunun bir parçası. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Ama nasıl bir oyuncu olduğumu biliyorum.
Bu yüzden bu formayı giyiyorum. Farklı pozisyonlarda oynuyorum; 9 numara, 8 numara, 10 numara gibi... Ve bunu gururla yapıyorum. Tek hedefim var, kulübün şampiyon olmasına yardımcı olmak. Hiçbir şeyden, hiç kimseden saklanmam."
