Oyuncu Metin Zakoğlu trafik kazası geçirdi

Oyuncu Metin Zakoğlu trafik kazası geçirdi

Ünlü tiyatro oyuncusu Metin Zakoğlu, Bodrum turnesinden dönüşte Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Sağlık durumu iyi olan Zakoğlu, "Pert hale gelen arabadan sapasağlam çıktık çok şükür… Emniyet kemeri hayatımızı kurtardı, lütfen takmayı ihmal etmeyin" diye konuştu.

Ünlü tiyatro oyuncusu Metin Zakoğlu, trafik kazası geçirdi. Magazinkolik'te yer alan habere göre, geçtiğimiz haftalarda komşusuyla davalık olan oyuncu, Bodrum turnesi dönüşü Balıkesir'de direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarparak durabildi.

metin-zakoglu-2.jpg

Kaza haberini ilk duran CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal duyurdu. Tanal, "Trafik kazası geçiren değerli tiyatro sanatçısı, kıymetli dostum Metin Zakoğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık durumunun iyi olması, bizleri sevindirdi. Geçmiş olsun." dedi.

Sağlık durumu iyi olan Zakoğlu, "Kontrolü kaybettik, araba bariyerlere çarparak durabildi. Pert hale gelen arabadan sapasağlam çıktık çok şükür… Emniyet kemeri hayatımızı kurtardı, lütfen takmayı ihmal etmeyin" ifadelerini kullandı.

metin-zakoglu.jpg

Ünlü tiyatrocunun hastanede tedavisinin ardından taburcu edildiği bir süre evde istirahat edeceği öğrenildi.

KOMŞUSU İLE DAVALIK OLMUŞTU

Ünlü tiyatrocu Metin Zakoğlu evinin görüntüsünü kayda alan komşusu Kemal B. ile davalık olmuştu. Bu kapsamda şüpheli Kemal B.'ye 'ısrarlı takip', 'özel hayata ilişkin görüntü almak ve ifşa etmek' ve 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme' suçlarından 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN