Yataktaki lekeler bir çırpıda yok olacak! Etkisini duyunca koşarak markete gideceksiniz: Hem ucuz hem anında etkili

Yataktaki lekeler bir çırpıda yok olacak! Etkisini duyunca koşarak markete gideceksiniz: Hem ucuz hem anında etkili

Ev temizliğinin en zor aşamalarından biri sararan yatakları temizlemektir. Lakin bu yöntem sayesinde kara kara düşünmenize gerek kalmayacak. Etkisini duyunca koşarak almaya gideceksiniz. İşte sararan yatakları tertemiz yapan o yöntem…

Yataklarınızı her ne kadar sık sık temizlemeye çalışsanız da birçok etkenden dolayı zaman geçtikçe sararmalar ve lekeler artmaya başlar. Hele bu lekeler kalıcı bir hale geldiyse çıkarması oldukça zor ve zahmetli bir hale gelebilir. Lakin bazı ufak ve kolay yöntemler temizlikte işinizi çokça kolaylaştırmaktadır. Bu ürün ise yataklarda oluşan lekeleri anında çıkarıp ilk günkü haline getiriyor.

yeni-proje-3-011.jpg

20 DAKİKADA KESİN ÇÖZÜM

Sosyal medyada paylaşılan bir tüyo kapsamında tıraş köpüğünün yataklardaki sarı lekeleri kolaylıkla temizlediği görüldü. Oluşan lekelerin tıraş köpüğü kullanımıyla birlikte 20 dakika içerisinde temizlenebildiği söyleniyor. Peki nasıl uygulanıyor?

yeni-proje-1-009.jpg

AŞAMALARI DİKKATLİCE TAKİP EDİN

İlk olarak aldığınız tıraş köpüğünü yatağınızın ufak bir bölümünde test etmenizi tavsiye ederiz. Aksi halde yatağınıza herhangi bir zarar gelmesini istemezsiniz.

Gereken testi yaptıktan sonra yatağınızdaki lekelerin üzerine lekeleri kaplayacak şekilde tıraş köpüğünü sıkın. Ardından yumuşak kıllı bir diş fırçasıyla lekeli bölgeyi çitileyin. Sert hareketler yerine hafifçe ovalayın.

Bu işlemi tamamladıktan sonra daha iyi bir sonuç elde edebilmek için tıraş köpüğünü o şekilde 20 dakika lekelerin üzerinde bekletin. Bu süre boyunca lekeler yavaş yavaş parçalanmaya ve yok olmaya başlayacak. Süre dolduktan sonra özenle silmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN