Yeni geliştirilen ısınma yöntemi kombileri kapattıracak! İcat dediğin böyle olur, paramız cebimizde kalacak

Yeni geliştirilen ısınma yöntemi kombileri kapattıracak! İcat dediğin böyle olur, paramız cebimizde kalacak

Gelişen teknolojiyi hayatın her alanında değerlendirmeye çalışan üreticiler, doğalgazın alternatifi olacak bir buluşa imza attı. Hem kolay ısınma, hem tasarruf sağlayacak yeni yöntem, birçok evde kombiyi kapattırabilir. İşte o buluş...

Doğalgaz faturalarının yükselmesi, vatandaşları alternatif ısınma yöntemlerine sevk etti. Yüksek gelen doğalgaz faturalarından bıkan vatandaşlar, ısınmak için yeni tasarruf metotları deniyor. Elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren boya sayesinde konutlar daha fazla ısınacak ve daha az bir maliyetle kullanılacak. Özel boya, çevre dostu ve sürdürülebilir enerjiye katkı sağlıyor. Yeni ısınma yöntemi piyasada olan karbon boyalardan oldukça farklı, tamamen organik ürünler kullanılarak boya elde ediliyor.

lektrik-enerjisini-isi-enerjisine-donusturen-boya-nedir-nasil-kullanilir-nerede-satiliyor-2.jpg

ISIYA DÖNÜŞEN BOYA NASIL KULLANILIR?

Konutlarınızda fayans, granit, parke, duvarlarda, camlarda yani boyanın her yere sürülebilir olması doğalgazın ulaşılamadığı noktalarda da alternatif olacak. Doğalgaza kıyasla daha ekonomik olan bu boya aynı zamanda çevre dostu ve düşük tüketimiyle enerji tasarrufu sağlıyor.

HalkTV'de yer alan habere göre, ısıya dönüşen boya, yeni bir teknoloji olduğu için biraz daha araştırılmaya ve kullanılmaya ihtiyacı var. Doğalgazın ulaşamadığı veya soba kullanımından bıkanlar için alternatif olan bu yöntemin avantajları olduğu kadar dezavantajları da olacak.

lektrik-enerjisini-isi-enerjisine-donusturen-boya-nedir-nasil-kullanilir-nerede-satiliyor-1.jpg

lektrik-enerjisini-isi-enerjisine-donusturen-boya-nedir-nasil-kullanilir-nerede-satiliyor-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN