Yeni yarışma Yıldız De Bana bomba jürilerle geliyor! O ismi gören şok olacak, "Acun'un bile o isimlere parası yetmez"

Yeni yarışma Yıldız De Bana bomba jürilerle geliyor! O ismi gören şok olacak, "Acun'un bile o isimlere parası yetmez"

Kanal D ekranlarında yayınlanmak üzere yeni bir yarışma programı gündeme geldi. Oyunculuk sektörünü canlandırmak ve yeni yüzler katmak adına hazırlanan yarışma programının detayları ortaya çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenilen yeni yarışma programı 'Yıldız De Bana' Türkiye'nin yeni yıldızlarının parlayacağı bir program olması bekleniyor. Yakın zamanda ekranlarda yerini alacak program şimdiden merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

'Yıldız De Bana' yarışması Kanal D ekranlarına geliyor!

Ekranların yeni yarışma programı olarak büyük ses getirmesi beklenen 'Yıldız De Bana' yarışma programının jüri üyeleri de açıklandı. Kısa bir süre önce tanıtımı yayınlayan yarışma programını Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin'in jüri olarak programda yer alacağı öğrenildi. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yarışma programının yönetici koltuğunda ise Hamdi Alkan'ın oturduğu açıklandı.

Birbirinden heyecanlı anlara yer verecek olan yarışma programının başlama tarihi ise birçok izleyici tarafından merak konusu haline geldi. Sosyal medyada gündem olan program son zamanlarda sürekli olarak yaşanan ünlü olma çabalarına kapı olması bekleniyor. Duyurulan yarışma programı ile birlikte diğer yarışma programlarının pabucu şimdiden dama atıldı.

maxresdefault-002.jpg

Yarışma için seçmeler başladı!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlaması beklenilen Yıldız De Bana yarışma programı yayınlanan tanıtımıyla birlikte büyük ilgi görmeyi başardı. Televizyon izleyicilerinin dikkatini çeken yarışma programı eğlenceli anlara neden olacağı görülüyor. Program için belirlenen yarışmacılar için seçmeler 6 şehirde yapılması planlanıyor. Ekranlara gelmek için hazırlıklarını sürdüren yarışma programında 9 kadın, 9 erkek yarışmacı olmak üzere toplamda 18 yarışmacının yer alacağı öğrenildi.

1-003.jpg

Yarışma programının jürileri açıklandı!

Programda yer alan yarışmacıların görevi ise her hafta skeçler eşliğinde izleyicilerin karşısına geçmek olacak. Jüri koltuğunda oturan Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Kerem Alışık tarafından verilecek olan görevleri yerine getirmeye çalışan yarışmacıların eğlenceli anları ekranlara yansıması bekleniyor. Pastel Yapım eşliğinde yayınlanacak yeni yarışma programı 'Yıldız De Bana' için yayın tarihi henüz verilmedi.

Yıldız De Bana Fragmanı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN