Yeşilçam 2. sezon ne zaman, kaç bölüm? Konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni bölüm fragmanı

Yeşilçam 2. sezon ne zaman, kaç bölüm? Konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni bölüm fragmanı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Yeşilçam dizisinin 2. yeni sezonu 28 Ekim 2021 Perşembe günü BluTV'de izleyicisiyle buluşuyor. 10 bölüm olarak yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosuna Bige Önal, Hilmi Cem İntepe, Muhammet Uzuner gibi isimler dahil oldu. İşte, Yeşilçam dizisi künyesi...

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çeken Yeşilçam dizisi, 2. sezonuyla izleyicisiyle buluşuyor. Yeşilçam'ın yükseliş dönemi olan 1960'lı yıllarda geçen dönem dizisinin kadrosuna Bige Önal da ekleniyor. Semih Ateş'in (Çağatay Ulusoy) yanındaki gizemli kadının sırrı, Yeşilçam 2. yeni sezon yeni bölümlerde çözülecek. Geçmişin nostaljik ruhunu aşk ve heyecan duygularını merkezine yerleştirerek taşıyan Yeşilçam yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük merak uyandırdı.

YEŞİLÇAM 2. YENİ SEZON FRAGMANI

YEŞİLÇAM 2. SEZON NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, NASIL İZLENİR?

Türk sinemasının renkli dünyasını ekranlara taşıyan Yeşilçam dizisinin 2. sezonunun ilk 5 bölümü, 28 Ekim 2021 Perşembe günü BluTV içerik kütüphanesine eklenecek. İlk sezonda olduğu gibi 10 bölüm olarak çekilen 2. sezonun son 5 bölümü ise kasım ayında izleyicisiyle buluşacak. BluTV'de aylık ücretin 20 TL, yıllık ücretin ise 120 TL olduğunu belirtelim.

YEŞİLÇAM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

1960'lar Türkiyesinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi ekranlara geliyor. Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'i oynuyor. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam'ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı'yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam'ın gözde yıldızlarından Mine Cansu'yu canlandırıyor.

Yeşilçam 2. sezon konusu ise şöyle: Hayatını sinemaya adamış Semih Ateş'i (Çağatay Ulusoy) daha da zorlu bir mücadelenin beklediği dizide hikaye 1969 yılının sonları, 1970'li yılların başından itibaren devam ediyor. Hayatın çok daha hızlı aktığı, eğlence ve entrikanın ön planda olduğu bir dönemde geçecek yeni sezonda izleyicileri renkli ve fırtına dolu bir dünya bekliyor. Tüm dengelerin değiştiği sezonda Semih'in yanındaki gizemli kadın (Bige Önal) soru işareti yaratırken, Reha’nın (Yetkin Dikinciler) Hakan'a (Bora Akkaş) olan iş teklifi ve Mine'nin (Selin Şekerci) şarkı söylediği sahne ilgi çekiyor.

yesilcam-2-filmloverss.jpg

YEŞİLÇAM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Eastern Sunrise'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Yeşilçam dizisi oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy (Semih), Afra Saraçoğlu (Tülin), Selin Şekerci (Mine), Ayta Sözeri (Kuvvet), Güngör Bayrak (Belkis), Yetkin Dikinciler (Reha), Nilüfer Açıkalın (Adviye), Özgür Çevik (İzzet), Bora Akkaş (Hakan), Selin Kahraman (Aysel), Altan Erkekli (Mümtaz), Ercüment Fidan (Belkıs'ın koruması), Nurcan Şirin (Nebahat), Onur Bilge (Vehbi), Efe Tunçer, Devrim Nas, Bige Önal, Muhammet Uzuner, Kanbolat Görkem Arslan, Hilmi Cem İntepe gibi isimler yer alıyor.

Yeni karakterlerin hikayeye nasıl yön vereceği merakla beklenirken, bu ışıltılı dünyada izleyiciyi pek çok sürpriz bekliyor. Yeşilçam 2. yeni sezon oyuncuları da belli oldu. Bige Önal, Hilmi Cem İntepe, Muhammet Uzuner, Kanbolat Görkem Arslan dizinin yeni bölümlerinde boy gösterecek.

YEŞİLÇAM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Görsel şölen ve aksiyonlu sahneleriyle izleyenleri masalsı bir dünyaya davet eden Yeşilçam dizisi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çekildi. Sekapark'ta 300 bin metrekare açık alana ve 55 bin metrekare kapalı alana kurulan Avrupa'nın en büyük film platosunda gerçekleştirilen çekimlerde, İstiklal Caddesi'nin nostaljik tramvayından Beyoğlu'nun meşhur mekanlarına kadar 1960'ların her detayına yer verildi.

blutv-yesilcam-filmloverss.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN