Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı! Kötü haberi yeğini böyle duyurdu: Hayranları acı haberle yıkıldı

Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı! Kötü haberi yeğini böyle duyurdu: Hayranları acı haberle yıkıldı

Yeşilçam'da birçok projede rol alan usta oyuncu Hayal Sirer'den acı haber. Usta oyuncu 77 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir Antalya'da yaşayan Hayal Sirer'in ölümü hayranlarını kahretti. Usta oyuncunun bir süredir kalp yetmezliği ile savaştığı öğrenildi. Acı haberi yeğeni böyle duyurdu...

Yeşilçam'dan bir çınar daha gitti. Antalya'da yaşayan 77 yaşında Hayal Sirer hayatını kaybetti. Acı haberi yeğeni sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...

YEŞİLÇAM'DAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI

Antalya'daki evinde tedavi olan ve kalp yetmezliği ile mücadele eden Hayal Sirer, dün gece Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fenalaşan usta oyuncu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sirer'in ölüm haberini yeğeni Rüya Kürümoğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

b56.jpg

77 YAŞINDA GÖZLERİNİ YUMDU

Sirer'in cenazesi yarın öğle namazını müteakip Uncalı Kent Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Yaklaşık 50 yıldır Antalya'da yaşayan Sirer'in bir film çekimi için geldiği kenti çok sevdiği ve ev aldıktan sonra burada yaşamaya karar verdiği öğrenildi.

b78.jpg

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Hayal Sirer; Kadırgalı Ali (1971), İkisi de Zımba (1971), Çirkin ve Cesur (1971), Kralların Kaderi (1970), Herkesin Sevgilisi (1970), Kalbimin Efendisi (1970), Kan Kusturacağım (1970), Ölünceye Kadar (1970), Tehlikeli Oyun (1970), Kan Yağmuru (1970), Kralların Öfkesi (1970), Çeko (1970), Garibin Mezarını Taştan Oyun (1970), Boş Beşik (1969), Söyleyin Anama Ağlamasın (1969), Gelin Ayşem (1969) gibi birçok yapımda rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN