Yıldız Tilbe asker tıraşı oldu: Yeni imajı herkesi şaşırttı!

Yıldız Tilbe asker tıraşı oldu: Yeni imajı herkesi şaşırttı!

Sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlara imza atan Yıldız Tilbe, yeni imajını paylaşarak herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı asker tıraşı oldu.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla vasiyetini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabından yeni tarzını paylaşan Yıldız Tilbe, asker tıraşı olarak hayranlarını ters köşe yaptı.

Kısa süre önce "Öldüğüm zaman cenazeme bir tane politikacı siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın, gitmezlerse ben kalkarım Allah’ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm, hiçbirini istemiyorum. Buradan size söyleyeyim. Vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım” açıklamasıyla sosyal medyadan vasiyetini açıklayan Yıldız Tilbe, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Yıldız Tilbe'nin kısa saçlı hali, "Asker arkadaşım" şeklindeki paylaşımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcının yeni imajı çok sayıda yorum ve beğeni aldı. İşte Yıldız Tilbe'nin yeni imajı...

6482dfa8ae0a8f1e581e776e.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN