Kimse anlam veremedi: Yıldız Tilbe'nin 8 Mart paylaşımları herkesi şaşkına çevirdi!

Kimse anlam veremedi: Yıldız Tilbe'nin 8 Mart paylaşımları herkesi şaşkına çevirdi!

Sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlara imza atan Yıldız Tilbe, bu kez de 8 Mart nedeniyle yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcının paylaşımları herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla vasiyetini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, bu kez 8 Mart nedeniyle yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcının paylaşımı herkesi şaşırttı.

Son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla dikkat çekici paylaşımlara imza atan Yıldız Tilbe, ilginç paylaşımlarına devam ediyor.

Kısa süre önce "Öldüğüm zaman cenazeme bir tane politikacı siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın, gitmezlerse ben kalkarım Allah’ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm, hiçbirini istemiyorum. Buradan size söyleyeyim. Vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım” açıklamasıyla sosyal medyadan vasiyetini açıklayan Yıldız Tilbe, bu kez 8 Mart nedeniyle yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "Kadınlar günü kutlamasına gıcık oluyorum" dedi.

Yılmaz Tilbe daha sonrasında yaptığı paylaşımda "Kadınlar günü kutlamasının çıkış noktası olan kadınları, saygı ile anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Yıldız Tilbe'nin bu paylaşımları bazı kesimlerin tepkisini çekerken ünlü şarkıcı bu kez de "Kadınlara hergün kutlu olsun bir gün ne kiyarısı bitti bile Hayat kutlu olsun" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN