Yıllar sonra bomba gibi döndü! Behzat Ç. yeni sezon için onayı kaptı, ikinci sezon müjdesi beklenenden erken geldi

Yıllar sonra bomba gibi döndü! Behzat Ç. yeni sezon için onayı kaptı, ikinci sezon müjdesi beklenenden erken geldi

Yıllardır ekranların vazgeçilmez dizisi Behzat Ç. ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Dizinin hayranları 2 sezon araştırmasına devam ederken müjdeli haber verildi. İşte Behzat Ç. hakkında merak edilen tüm detaylar…

Uzun süre tartışma konusu olan Behzat Ç. yıllara meydan okumaya devam ediyor. BluTV platformunda yeni sezonuyla ekrana gelen Behzat Ç. Çekiç ve Gül formatıyla sevenlerinden tam not aldı. İlk sezonuyla platformda yer alan dizinin 2. sezonu olup olmayacağı merak ediliyor.Dizinin yeni sezonu hakkında beklenen haber geldi. İşte Behzat Ç. hakkında merak edilen tüm detaylar…

BEHZAT Ç. 2 SEZON OLACAK MI?

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç. dizisi 8. bölümlük ilk sezonuyla BluTV ekranlarında yer aldı. Çekiç ve Gül formatı ile izleyici karşısına çıkan dizinin yeni sezonu hakkında da araştırmalar devam ediyor. İlk sezonun yayınlanmasıyla izlenme rekoru kıran diziden 2. sezon onayı geldi.

cekic-ve-gul-bir-behzat-c-yayin-tarihi.jpg

Emrah Serbes’in romanından uyarlanan dizini Aralık ayında ilk 8 bölümü ile ekranda yer alacağı belirtildi. Platformda diğer yapımlara göre daha çok izlenen dizi Çekiç ve Gül formatında 2. sezonuyla ekranlarda yer alacak. Aralık ayında ekrana gelmeye başlayan dizi Salı günü 8 bölümüyle ilk sezonunu tamamladı.


2 SEZON MÜJDESİ VERİLDİ


Yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın yaptığı Behzat Ç. dizisi 2. sezon onayını aldı. Dizinin ilk sezonunun tamamlanmasıyla birlikte 2. sezon hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor. Çekimlerin kısa süre içerisinde başlayacağı belirtilirken 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

behzat-c-cekic-ve-gul.jpg
BEHZAT Ç. OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?


Behzat Ç. Çekiç ve Gül oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir:
Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu

İLK BÖLÜMLERİNDE BÜYÜK TEPKİLER ALDI


Behzat Ç dizisinin ilk bölümü ekranlara gelirken Ankaragücü taraftarı da dizinin ilk bölümüne tepki gösterdi. Dizinin bir bölümünde yer alan taraftarın uyuşturucu kullandığı sahneler tepki alırken yöneticiler de sahneden bölümün kaldırılmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN