Yılmaz Özdil'in istifası herkesi şaşırtmıştı! Sözcü TV'de bir ayrılık daha! Bir hafta içinde iki istifa

Yılmaz Özdil'in istifası herkesi şaşırtmıştı! Sözcü TV'de bir ayrılık daha! Bir hafta içinde iki istifa

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'de Yılmaz Özdil'in ardından bir istifa daha geldi. Yayın hayatına başlamasının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen kanaldan gelen iki istifa herkesi şaşırttı.

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü Tv'de Yılmaz Özdil'in görevi bırakmasının ardından bir istifa haberi daha geldi. Henüz bir hafta önce kurulan kanaldan peş peşe gelen iki istifa herkesi şaşırttı.

Yayın hayatında bir haftayı geride bırakan Sözcü TV'de Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Özdil, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti.

Yılmaz Özdil'in istifasının ardından Alişer Delek, Sözcü TV Genel Yayın Yönetmeni olarak atanırken kanaldan bir istifa haberi daha geldi.

Sözcü TV, ATV ve Show TV ekranlarında ana haber bültenini sunarak hafızalara kazınan ve 2014 yılından bu yana ekranlardan uzak kalan Korcan Karar'ı Ana Haber Bülteni sunucusu olarak görevlendirirken Karar sürpriz bir karar imza attı.

Korcan Karar Sözcü TV'den ayrıldı

Korcan Karar, görevinden istifa etti. Karar, bu akşam son kez ana haberi sundu. Korcan Karar'la birlilkte yardımcısı da görevinden ayrıldı.

KORCAN KARAR KİMDİR?

Korcan Karar 1962'de İzmir'de doğdu. Gazeteciliğe 1981 yılında Yeni Asır gazetesinde İtalya ve Roma muhabiri olarak başladı. 1985 yılında Sabah gazetesinin kuruluşuyla beraber İstanbul Haber Merkezi'nde muhabir olarak çalışmaya başladı. 1993 yılında Show TV'de Turunç Hattı programını sundu. Mart 2001'de atv'de Haber Yayın Koordinatörlüğü görevine getirildi. Temmuz 2005'te atv'de Ana Haber Bülteni'ni "anchorman" olarak sunmaya başladı.

kor3.webp

2006 yılında İtalya Cumhurbaşkanı Carlo Azeglio Ciampi tarafından "Grande Cavaliere" onur nişanıyla ödüllendirildi. Ocak 2008'de Show TV'ye transfer oldu. Ali Kırca ile beraber çalıştı. 2012 yılında Skytürk 360'ta 50 Dakika ve 50+50 Dakika programını ve 360'ta Ana Haber Bülteni'ni sundu. 2014 yılında Yılmaz Özdil ile ilgili haberlerde tek taraflı davranılarak Yılmaz Özdil’in açıklamalarına yer verilmemesi nedeniyle 360'tan istifa etti. Daha sonra YouTube'de bulunan BuTV'de programlar yaptı.

Yaşamını Çeşme'de sürdürmekte olan Karar, 2009 yılında Berna Özkan ile evlendi. Çift 2012 yılında boşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN