Yoğun bakıma alınan Turabi'den dikkat çeken mesaj

Yoğun bakıma alınan Turabi'den dikkat çeken mesaj

Sakatlığı nedeniyle Survivor All Star 2024'e veda eden iddialı yarışmacı Turabi Çamkıran yoğun bakıma alınmıştı. Son sağlık durumu merak edilen ünlü sporcunun sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımı dikkat çekti.

Survivor yarışmasında kazandığı iki şampiyonlukla ünlenen Turabi Çamkıran, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Survivor All Star 2024'ün iddialı yarışmacılarından biri olan Turabi, yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

turabi-3.jpg

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yoğun bakıma kaldırıldığını söyleyen Turabi, "Kırık, çıkık için geldik yoğun bakıma alındık! Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş" ifadelerini kullanmıştı.

Survivor'da kazandığı bir oyun sonrası yaptığı sevinç gösterisini de paylaşan Turabi, "Ölmez sağ kalırsam kesinlikle dönem işlerinde oynamalıyım. Şöyle kılıçlı, kalkanlı bir rol olsa iyi olmaz mıydı?" mesajıyla yapımcılara seslenmeyi de ihmal etmedi.

turabi-2.jpg

Hayranlarının sağlık durumunu merak ettiği Turabi, paylaşımıyla dikkat çekti. Yarışmadaki bir fotoğrafını paylaşan Turabi gönderisine, "Evet arkadaşlar, üstümdekini çok sormuşsunuz; kem göz ve nazar" notunu düştü.

turabi.jpg

Turabi'nin paylaşım yaptığı için durumunun daha iyi olduğunu düşünen hayran kitlesi ise "Turabi geri dön" yorumları paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN