Youtuber Kızları Videoda Güzel Görünmek İçin Bu Maskeleri Kullanıyor! İşte Güzel Bir Cilt İçin Maske Tarifleri

Youtuber Kızları Videoda Güzel Görünmek İçin Bu Maskeleri Kullanıyor! İşte Güzel Bir Cilt İçin Maske Tarifleri

Cildine değer verenler, güzellik salonlarına gidip çok para vermek istemeyenlerin tercihi doğal malzemeler ile evde cilt bakımlarını kendi yapmak istemeleri oluyor. Ünlü youtuberların da tamamen doğal tariflerle videolarında paylaştığı cilt maskeleri çok tıklanıp izlenmekte. İşte güzel bir cilt için maske tarifleri...

Kişisel bakımlarımızdan biri de cilt bakım rutinlerimiz. Zaman zaman çoğu kişi cilt bakımı rutinleri için pahalı ürünler alıp deniyorlar ve sonucu hüsran oluyor. Çoğu kişi ise güzellik salonlarına gidip cilt bakımı için para döküyorlar. Ünlü youtuberlar ise tamamen doğal malzemeler ile evde cilt maskelerinin tarifini verip tıklanma kazanıyorlar. İşte ünlü youtuberların ev maske tarifleri...

youtube-via-anitasamantha.jpg

1. Donuk ciltler için ev yapımı yüz maskesi

YouTuber AnitaSamantha'nın bu yüz maskesi tarifi, yalnızca iki malzemeyle yapılmış olsa da, yine de süper güçlü bir güce sahiptir. Bu, formüldeki antioksidanlar ve C vitamini ile yüklü yeşil çay ve ahududu sayesinde her kullanımda donuk, falan cildi aydınlatmaya yardımcı olur. İşte kendiniz denemek için ihtiyacınız olanlar...

İçindekiler:

  • 1 su bardağı su (kaynamış)
  • 1 poşet yeşil çay
  • 6 ahududu

Yeşil çayınızı (kızarıklığı ve tahrişi yatıştırmaya yardımcı olan anti-inflamatuar özelliklere sahiptir) iki dakika kaynar suda demledikten sonra, poşetin üst kısmını açın ve çay yapraklarını küçük bir kaseye dökün. Yüksek dozda C vitamini için ahududu ile birleştirin, bir çatal kullanarak malzemeleri ezin. Soğuduktan sonra temiz, kuru cilt üzerinde pürüzsüz hale getirin ve formülün 15 dakika boyunca işini yapmasına izin verin.

basliksiz-11.jpg

2. İnce çizgiler ve kırışıklıklar için ev yapımı yüz maskesi

Muzların kendin yap yüz maskeleri için deha olduğu ortaya çıktı. Potasyum, B-6 vitamini, C vitamini ve A vitamini ile içerir. Bu da cildi nemlendirmek, parlatmak ve hatta geçici olarak ince çizgileri doldurmak için harika hale getiriyor. Anti-inflamatuar bal, yatıştırıcı yoğurt ve parlatıcı zerdeçal gibi diğer yıldız bileşenlerle birleştirildiğinde oldukça güçlü bir tarif haline gelir. YouTuber Immy Maryam bunu şöyle yapıyor:

İçindekiler:

  • 1 olgun muz
  • 1/2 çay kaşığı çiğ bal
  • 1 çay kaşığı tam yağlı yoğurt
  • 1 tutam zerdeçal

Muz kabuğunu bir bıçakla nazikçe dilimleyin, muzu çatalla ezin ve kalan malzemeleri sarı bir macun elde edene kadar karıştırın. Temiz cilde ince bir tabaka halinde yayın, 10 dakika bekletin ve formülü tamamen duruladıktan sonra nemlendirici sürmeyi unutmayın. Cildiniz gözle görülür şekilde daha yumuşak görünecek.

basliksiz-12.jpg

3. Koyu halkalar için ev yapımı göz altı maskesi

Bazen sadece belirli bölgeleri hedefleyen bir yüz maskesi istersiniz ve göz altı şişkinliğini tedavi etmenin kolay bir yolunu arıyorsanız, bu formül tam size göre. Kahve vlogger Kalasini Rani'nin bu tarifini şöyle yapıyor.

İçindekiler:

  • 1/2 yemek kaşığı çekilmiş kahve
  • 1 çay kaşığı çiğ bal

Malzemelerinizi küçük bir kasede karıştırın, ince, sıvı bir macun oluşana kadar yavaşça daha fazla bal ekleyin. En fazla 10 dakika cildinizde bırakın, durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN