Yurt dışı yasağı kalkan Gülşen ülkeyi terk ediyor! Bakın hangi ülkeye yerleşecek?

Yurt dışı yasağı kalkan Gülşen ülkeyi terk ediyor! Bakın hangi ülkeye yerleşecek?

İmam hatiplilere sarf ettiği sözler gerekçe gösterilerek cezaevine gönderilen ve daha sonra ev hapsine alınan şarkıcı Gülşen'in yurt dışı yasağı da kaldırıldı. Yasağın kaldırılmasından sonra harekete geçen Gülşen'in başka bir ülkeye yerleşeceği iddia edildi. İşte herkesi şaşırtan o detay.

Bir konserinde İmam Hatipli sahne arkadaşıyla şakalaşan ve "Sapık" kelimesini kullanan Gülşen gelen tepkiler üzerine gözaltına alınıp, cezaevine gönderilmişti. 1 günlük cezaevi sonrasında cezası ev hapsine dönen şarkıcı Gülşen'in yurt dışı yasağı da kaldırıldı. Tüm bunlar yaşanırken ünlü şarkıcıdan şaşırtan bir hamle geldi. Yurt dışı kaldırılan Gülşen'in iddialara göre ülkeyi terk edeceği konuşulmaya başlandı.

gulsen-8104.jpeg

YURT DIŞI YASAĞI KALDIRILAN GÜLŞEN'DEN İLK HAMLE

Onurakay Medya'nın haberine göre; Yurt dışı yasağı kaldırılan Gülşen ülkeyi terk etmeyi planlıyor. 250 bin TL güvence ile kaldırılan yasak sonrası Gülşen'in yeni bir hayat için artık yurt dışında yaşayacağı iddia edildi.

dava.jpg

YURT DIŞINA YERLEŞECEK

Yasak sonrasında harekete geçen şarkıcı Gülşen'in Londra'ya gideceği iddia edildi.

haber.jpg

İngiltere'ye yerleşme kararı alan Gülşen'in bu kararı hem kendi hem de oğlu Azur'un eğitimi için aldığı da söylentiler arasında. Ünlü şarkıcıdan henüz bu konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN