Yurt dışında viral olan klozet temizliği! Bu şekilde en kirli klozet bile ovalamadan tertemiz oluyor: Buzların etkisi şok edecek

Yurt dışında viral olan klozet temizliği! Bu şekilde en kirli klozet bile ovalamadan tertemiz oluyor: Buzların etkisi şok edecek

Klozet temizliğinde yepyeni bir yöntem. Bu şekilde en kirli klozet bile ovalamadan tertemiz oluyor. Buzlarla klozetinizi temizleyince sonuca çok şaşıracaksınız! Hiç ovalama gerektirmiyor...

Klozet temizliğini artık kendinizi yormadan yapabilirsiniz. Yurt dışında viral olan klozet temizliği yöntemiyle, en kirli klozetleri bile ovalamadan tertemiz hale getirebilirsiniz. İşte malzemeler ve yapılışı:

MALZEMELER

Buz küpleri

Klorsuz çamaşır suyu

Klozet köpüğü

YAPILIŞI

10 Toilet Bowl Cleaners Sure to Freshen Up Your Bathroom | Apartment Therapy

  • Öncelikle, klozetinize yeterli miktarda buz küpleri dökün. Buzların klozetin içine yayılmasını sağlayın.
  • Ardından, klozetin üzerini kaplayacak kadar klorsuz çamaşır suyu dökün. Klozetin her tarafının bu çözeltiyle kaplanmasını sağlayın.
  • Daha sonra, klozetin içine klozet köpüğünü sıkın. Köpüğün klozetin her noktasına yayılmasını sağlayın ve bir süre bekletin.
  • Bekleme süresinin sonunda, klozetin içine sifonu çekin. Böylece, buzlarla birlikte klozet köpüğü ve çamaşır suyu klozetinizi temizleyecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN