Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı

Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik geçtiğimiz aylarda reytinglerin üst sıralarında yer alan Camdaki Kız dizisine transfer olmuştu. Yüsra Geyik, "Arka Sokaklar'ı neden bıraktın?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Camdaki Kız dizisinde 'Meliha' karakteri ile izleyici karşısına çıkan Yüsra Geyik, 15 yılı aşkın süredir rol aldığı Arka Sokaklar'da canlandırdığı 'Zeliş' karakteri ile akıllara kazındı. Yüsra Geyik, geçtiğimiz yıl Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı.

NEDEN AYRILDIĞINI İLK KEZ AÇIKLADI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yüsra Geyik, takipçileri ile yaptığı soru cevap etkinliğinde "Arka Sokaklar'ı neden bıraktın?" sorusuna "Zeliha'nın biraz fazla üstüne gelindi" cevabını verdi.

İZZET YILDIZHAN'A GÖNDERME YAPTI

"Açık giyinmek sana çok yakışıyor." yorumuna da yanıt veren Geyik, "Cevap verip haddimi aşmak istemem. Bu konuda bilirkişi İzzet Yıldızhan diye biliyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN